Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Коморовському провокацію з яйцем влаштував запорізький антифашис

Хуліган, який «атакував» президента Польщі під виглядом націоналіста, виявився учасником запорізької антифашистської організації «Слов'янська гвардія». Про це повідомляє сайт міста Запоріжжя.

В організації антифашистів «Слов'янська гвардія» спростовують чутки про сплановану акцію.

«Дійсно, Іван Ш. є одним з постійних учасників спортивних заходів, що проводяться «Слов'янською гвардіє». При цьому офіційно заявляємо, що інцидент за участю Івана Ш. не є акцією, запланованою і проведеної з відома керівництва «Слов'янської Гвардії». Більше того, на даний момент, через неможливість зв'язатися з ним, ми не маємо можливості озвучити справжні причини, що спонукали його до хуліганських дій щодо президента Республіки Польща пана Коморовського », - запевнив керівник «Слов’янської Гвардії» Володимир Рогов.

Як повідомлялось, міліція запевнила, що 21-річний мешканець Запорізької області, який 14 липня у Луцьку роздавив яйце на плечі президента Польщі Броніслава Коморовського, заарештований не був і вже до кінця дня покинув відділення міліції. За фактом хуліганських дій відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, міліція затримала 21-річного жителя міста Запоріжжя за підозрою в хуліганстві під час вшанування жертв Волинської трагедії у Луцьку 14 липня за участю президента Польщі Броніслава Коморовського.

Інцидент ставсяпісля богослужіння у костелі святих Петра й Павла. Коли президент Польщі підійшов поспілкуватися з вірянами, котрі чекали на площі, юнак із натовпу поплескав його по плечу рукою, в якій було роздавлене яйце.

Коморовський відмовився коментувати цей інцидент.

У "Свободі" заявляють, що не причетні до інциденту з яйцем у Луцьку.

http://tyzhden.ua/News/84653


15

Коментарі

116.07.13, 09:00

"...заарештований не був і вже до кінця дня покинув відділення міліції"
ОДИН цей факт свідчить про звязок того довбура з "верхівкою влади"!
Бо інакше б його так "відмолотили" у відділку, що й живого місця би не залишилось!
А так, бачиш, лише ПІДОЗРЮЮТЬ у злочині...
Тварюки продажні...

    анонім

    216.07.13, 09:14

    Гадаю, це не буде заважати Бляндаренкам скавчати буцімто Свобода хоче посварити українців з поляками. Їм хоч в очі сци ... Для цого і влаштовують анали провокації, аби лайна на зуби своїм шльондрам підкинути.

      Гість: Анна Герман

      316.07.13, 09:46

      Последние данные соцопросов подтверждают что среди одесских гопников 96,02 % поддерживают Партию Регионов и Виктора Фёдоровича. Остальные пока не определились с выбором. Среди марвихеров процент поддержки несколько меньше.
      Ведь главное что гопники знают теперь : то что они делают это антиффашисткая деятельность.

        анонім

        416.07.13, 09:58

        От тепер цілком зрозуміло звідки наші т.з. антіфошизди керуються - з Маскви і завдання на дискредитацію України та українських націоналістів отримують звідти ж...

          516.07.13, 12:54Відповідь на 4 від анонім

          От тепер цілком зрозуміло звідки наші т.з. антіфошизди керуються - з Маскви і завдання на дискредитацію України та українських націоналістів отримують звідти ж...100%!!!

            Гість: pan Zagloba

            616.07.13, 13:35

            Wojna skonczyla sie jeszcze w roku 1945.Doszlo do wielu spotkan AK i OUN-UPA[. Odbywaly sie one na roznych szczeblach i po wstepnych uzgodnieniach konczyly sie zawarciem porozumienia.
            Zawieszenie broni miedzy UPA a polskim podziemiem dochodzilo nawet do wspoldzialania (atak UPA i WIN na w Hrubieszow 28 maja 1946 r.)

              Гість: Українець_

              716.07.13, 17:17

              Ще один гопник-титушка

                Гість: Українець_

                816.07.13, 17:18Відповідь на 4 від анонім

                Нічого страшного, це розуміють навіть діти

                  916.07.13, 20:49

                  Яйце - маленька провокація. А йти на налигачі у партії регіону президенту Польщі хіба не близорукість? Хай думають сусіди. Хлопця підтримую.

                    1017.07.13, 11:39Відповідь на 2 від анонім

                    Гадаю, це не буде заважати Бляндаренкам скавчати буцімто Свобода хоче посварити українців з поляками. Їм хоч в очі сци ... Для цого і влаштовують анали провокації, аби лайна на зуби своїм шльондрам підкинути.Саме цікаве, вони (прАСТИ) не розуміють, що все це лайне повернеться проти них.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна