хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Без "Свободи" у ВРУ не буде опозиційної більшості – Тягнибок

Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок переконаний, щоб без «Свободи» у Верховній Раді не вдасться створити опозиційну до режиму Януковича та Партії регіонів більшість.

Про це він заявив 2 вересня під час зустрічі з мешканцями міста Нововолинська, присвяченій презентації передвиборчої програми політичної сили та представлення єдиного кандидата від опозиційних сил по Володимир-Волинському мажоритарному округу №19, інформує власкор Вголосу у Луцьку.

Олег Тягнибок повідомив, що влада будь-якою ціною намагається не пропустити націоналістів до парламенту, оскільки розуміє, що «Свобода» у Верховній Раді – це пряма загроза для олігархічно-кланового прокремлівського режиму.

«Сьогодні влада робить все для того, щоб завадити «Свободі» перемогти на виборах. Вона розуміє, що націоналісти у парламенті – це початок кінця їхньому правлінню. Тому робиться все для того, щоб у Верховній Раді не сформувалася опозиційна до Партії регіонів більшість, яка зупинить Януковича. Ми також маємо усвідомлювати: не буде «Свободи» у парламенті – не буде антирегіональної більшості», – зазначив лідер ВО «Свобода».

Олег Тягнибок також акцентував увагу на тому, що Партія регіонів, очевидно, не зупиниться перед фальсифікацією виборів для того, щоб спробувати утримати владу. Як приклад таких дій він назвав спосіб формування окружних виборчих комісій, де влада з допомогою провладних і маловідомих партій отримала більшість.

Вголос
32

Коментарі

13.09.12, 12:18

Хоча я Свободу й не беззаперечно підтримую, але їх 100% у ВР не вистачає. Я б хотів побачити Свободу у ВР, але у моєму окрузі Свобода свого кандидата не висуває.

    23.09.12, 12:23

      33.09.12, 12:27

      Справді, без "Свободи" дієву опозицію в парламенті не створити...

        43.09.12, 12:31Відповідь на 1 від Танк_

        тоді за ОО

          53.09.12, 12:31Відповідь на 3 від Українк@

          факт.

            Гість: lkjmn

            63.09.12, 12:41Відповідь на 1 від Танк_

            Хоча я Свободу й не беззаперечно підтримую, але їх 100% у ВР не вистачає. Я б хотів побачити Свободу у ВР, але у моєму окрузі Свобода свого кандидата не висуває.100%

              73.09.12, 13:02

              У нас зараз вибору не існує. По мажоритарці - узгодженний кандидат, або самовисуванець-патріот.
              Щодо партій, то тут багато залежить від реальної регіональної (не люблю це слово) соціології. Її потрібно якимось чином здобувати, це великий кусок роботи, і оприлюднювати. І тоді на тих округах де ВОС на грані проходу у ВР, без сумніву, потрібно поступитися амбіціями і голосувати за нею.
              Але саме головне не в цьому. Потрібно всім нам потрібно ще відстояти свій вибір, а для цього з дільниць ні руш аж до отримання кінцевого результату. Чим більше буде стояти під вікнами, тим більше"очко"буде в комісії пульсувати і після супровід всією ватагою до окружної. Знаю, що далеко і важко, але інакше не відстояти. А потім і до Києва. Будем дуже раді прийняти тут хоча б 1 млн. Готуйтесь.

                83.09.12, 13:03Відповідь на 4 від Fred Perry

                тоді за ООТоді за Свободу України.

                  Гість: modus vivendi

                  93.09.12, 13:06

                    103.09.12, 13:16Відповідь на 7 від helsan

                    над цим зараз я й працюю(в свому окрузі)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна