хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Чотири джерела московського інфолайна,які заливають україн

Щоб щось бачити, потрібні відповідні предмету бачення засоби. В даному випадку вимагається ознака, згідно з яким можна бути впевненим у безпомилковості того, як розрізнити справжнього кандидата в національну еліту від несправжнього. Спробуємо знайти таку ознаку.

На що можуть з повною упевненістю розраховувати справжні кандидати в дійсно українську еліту, на відміну від помилкових, на мою скромну думку - щодо перш за все тих з них, яким у московської банди не виходить, з тих чи інших причин, негайно вбити - то це на постійне, всебічне, глибоке і масоване обливання їх лайном всіх сортів і калібрів, з усіх московських так би мовити "джерел". А таких "джерел", навіть їх сортів, до чорта, якщо хтось звісно не проти, у московській банди на українській землі.

Скажете перерахувати ці сорти "джерел" московського інфолайна? Спробую, хоча не впевнений, що зможу згадати про них про всіх, навіть про більшість з них.

Перш за все самими широким витоком московської інфоканалізаціі на українську землю є відверті холуї, поплічники і холопи московської банди, убивць. А таких цілком відвертих вистачає: ну наприклад, з усіх відомих таких безсумнівних, це міністр Табачник чи там адвокат Медведчук.

Другим, не думаю що істотно відмінним по потужності московським "джерелом" інфолайна проти справжніх кандидатів у дійсно українську еліту, є не менш активна московська холуйня, пособники і холопи, але які працюють не відкрито, а під прикриттям, тобто представляють із себе великих борців за інтереси українського народу.

Для покриття всіх втрат українського суспільства московській банді доводиться плодити таких сексотів не однакових під копірку, а різного роду - але їх всіх об'єднує по суті абсолютно таке ж, як і в їхніх московських господарів і відвертих московських посіпак відношення до справжніх кандидатів у дійсно українську еліту - хоч воно пояснюється можливо зовсім протилежною, відносно їх московських господарів, "аргументацією".

Досвід підготовки таких сексотів в московській банді - величезний. Досить згадати лише переодягнених у форму УПА тисячі московських гебістів в українських лісах кінця 40-х років минулого сторіччя, які крім іншого наприклад заходили в села, агітували там, ну дуже переконливо причому, за Україну - щоб підвести молодих українців йти з ними для боротьби, після чого щоб в найближчому лісі вбити їх, тих, хто купився на гебістську проукраїнську риторику.

Третім джерелом московського інфолайна проти справжніх кандидатів у дійсно українську еліту є залежні від перших і других - як від прямих відвертих московських посіпак, так і від тих, які працюють під прикриттям. Це люди, які виконують (не вдаючись у їх мотивацію) те, що їм кажуть.

Четвертим типом (сортом) "джерел" московського інфолайна проти справжніх кандидатів у дійсно українську еліту, і то можливо найбільш з усіх них потужним, це люди, які на своєму робочому місці на українській землі роблять брудну московську роботу, всупереч своїй професійній (і просто людської ) совісті і честі, банально за хабар.

Я маю на увазі корупційні важелі впливу московської банди на українській землі. Про значення цих важелів можна судити за розміром московської ненависті до Саакашвілі, який протягом декількох років ліквідував корупцію в найбільш корумпованою з радянських республік, в Грузії - тобто вирвав з московських злочинних кігтів найбільший важіль впливу на грузинське суспільство. Практично забезпечивши таким чином справжню державну незалежність свого рідного народу.

До цих чотирьох категорій джерел московського інфолайна на українській землі слід додати дурнів, які замість елементарно думати своєю головою, звикли повторювати те, про що скрізь чутно. А коли перші чотири категорії приймаються обливати лайном нехай навіть і саму нормальну людину, то воно тоді починає бути скрізь про це чути, чи не так?

Якщо якусь категорію пропустив, що дуже ймовірно, то вже вибачте. Але ознака кандидатів у національну еліту є, чи не так?
30

Коментарі

127.08.12, 11:13

    227.08.12, 12:22

    все вірно...

      327.08.12, 17:11

        анонім

        427.08.12, 17:37

        Грузини змогли, а ми що...дурніші, чи що...
        І до теми "язика"...де немає в ходу, на державному рівні, того, чужого всім нормальним людям "язика", то там є толк. Варто лиш поглянути на пост-совкові території.

          527.08.12, 17:48

          Щось дуже мало. Легше сказати через що не витікає інфолайно. Точніше я навіть цього назвати не можу.Куди б не сунувся всюди як волосок в зупі воно...

            627.08.12, 19:15

            вони давно засірають нашу країну

              727.08.12, 22:48Відповідь на 5 від Горянка

              Давайте власні варіанти - додамо.

                828.08.12, 00:47

                "...щоб підвести молодих українців йти з ними для боротьби, після чого щоб в найближчому лісі вбити..."
                ось в Холодному Ярі таке було...але ж то трохи інша епоха...шось за УПА таке не чув...

                  928.08.12, 01:16

                  є ще кілька категорій...я б їх так назвав:
                  "шароварники" та "справжні кандидати в справжню еліту нації"...як їх розрізнити - над цим ще треба поміркувати...загальний типаж такий - плід "українізіції", яку впроводжували лазарі кагановичи та льви ребети...головні тези - вишиванки, мова калинова, пісні, славне минуле, Україна починалася з ОУН(б), стучати на Чорновіла , Стуса та один на одного (таємно), мій вождь самий справжній кандидат в справжню еліту, приторговувати національними інтересами (ну то й що, що кацапії, зате грошики підуть на одну дуже націоналістичну партію, новий мерседес кожні два роки, трипільські глечики, вибори справжнього президента-патрійота тощо), ворога потрібно знати в лице!!!(щоби знати, кому звітувати та кому стучати)

                    1028.08.12, 01:31

                    риторика, поведінка: відштовхнути від себе якомога більше звичайних громадян!!! бо лави КАНДИДАТІВ У СПРАВЖНЮ ЕЛІТУ й так занадто теє..."ти не розмовляєш українською?"(брудний куций палець в обличчя)
                    провокація, провокація й знову провокація !!! що, на руку "владі"? - нічого, ми тут зате ходу проведемо, дошку відкриємо...
                    результат: українці поки ще не відчувають себе єдиною нацією (відзвітували)...сили, які називать себе патріотичними НІКОЛИ не об"єднаються (бо в багатьох один й той самий спонсор - відзвітували)...у мене немає спонсорів!!! я єдиний самий справжній кандидат в справжню еліту!!! (нема кому звітувати - взяли пиріжок...)
                    результат: національна ідея...а що це взагалі таке?!!!вибачте, забув - "...вишиванки, мова калинова, пісні, славне минуле, Україна починалася з ОУН(б)...)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна