Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

найпопулярніші місця світу

Добре знані Ейфелева вежа і Лувр, екстремальна підземна подорож, запаморочливі гірські краєвиди і танок фонтанів – місця та враження, що зібрали найбільше відгуків туристів у минулому році, перераховує портал Trip Advisor.

Столова гора. Південна Африка

"Коли ви піднімаєтеся на пагорб, кабінка поволі обертається, відкриваючи вам вид на 360 градусів", -поділився враженнями один із туристів.

На гору з пласкою верхівкою, що височіє над Кейптауном (вона ж намальована на його прапорі), можна піднятися канатною дорогою.

Загартовані ж відчайдухи обирають пішохідну стежку, чимчикувати якою доведеться десь півтори години. Видання радить не забути про зручне взуття, воду, сонцезахисні засоби та теплий одяг, адже нагорі може бути досить прохолодно, і погода дуже мінлива.

 

Садок Мажорель, Марокко

Ця квітуча оаза посеред міста подарує відвідувачам прохолоду та приємні враження: пальми, кактуси, бамбук, кольорові горщики та будівлі, басейни та пташине цвірінькання, а ще м’ятний чай, щоправда, доволі дорогий.

 

Скайтрейн, Бангкок, Таїланд

Дешевий, зручний та безпечний, "небесний потяг" Скайтрейн – найкращий спосіб пересування містом без застрягання в пробках. Обираючи готель у Бангкоку, видання радить переконатися, що десь поряд є зупинка Скайтрейну.

 

Пік Вікторія, Гонконг

Із найвищою точки Гонконгу відкривається дивовижний краєвид. На пік Вікторія можна піднятися як пішки, так і фунікулером.

 

Печерний тюбінг, Беліз

Під час захоплюючого сплаву підземною річкою на надувних "бубликах" гіди розповідають туристам про печери, флору, фауну та історію Белізу.

 

Панамський канал

Одне з найбільших техно-див світу, Панамський канал був відкритий у 1914-му році.

 

Ейфелева вежа, Париж, Франція

Символ Франції, найвища (324-метрова) будівля Парижу, вона є одним із найбільш відвідуваних пам’яток у світі. Для туристів відкриті три рівня вежі. На перші два можна дістатися як пішки, так і ліфтом, а на третій – виключно ліфтом, тож черги туди найдовші.

Квитки можна придбати як на місці, так і через інтернет, що доволі зручно.

 

Лувр, Париж, Франція

В одному з найбільших музеїв світу зберігається близько 400 тисяч експонатів, серед яких Мона Ліза та Венера Мілоська.

Музей відкритий щодня крім вівторків та великих свят, квиток коштує 10 євро, вхід для осіб молодших за 18 безкоштовний.

 

Фонтан Дубай, ОАЕ

Музичний фонтан, розташований у штучному озері коло хмарочосу Бурдж-Халіфа, викидає струмені води на висоту 50-поверхової будівлі. Незабутні водяні перфоменси відбуваються щодня.

 

Бурдж-Халіфа, ОАЕ

Оглядовий майданчик розташований на 124-му поверсі найвищої будівлі в світі.

 

Фонтани Белладжіо, Лас-Вегас, США

Кожен танок води триває одну пісню, в репертуарі такі хіти як Luck Be a Lady, Viva Las Vegas, My Heart Will Go On. Після восьмої вечора шоу фонтанів відбуваються кожні 15 хвилин.

 

Центральний парк, Нью-Йорк, США

Кажуть, що задля створення цього парку перекопали більше землі, ніж під час будівництва Панамського каналу. Дизайнери намагалися представити на цій території якомога більше різноманітних ландшафтів – тож у серці Нью-Йорку з’явилися просторі галявини, пагорби, ліси, охайні садочки та озера. Неповторного шарму додають мости та арки, розкидані парком.

У 1970-х Центральний парк набув лихої слави осередка міської злочинності. На щастя, ті часи вже минули, і тепер це чудове місце для прогулянок, оспіване не в одному американському кінофільмі.

 

Гора Цукрова голова, Бразилія

На гранітну гору, звідки відкривається чудовий вид, піднімається канатна дорога. Видання радить потрапити туди надвечір, щоби насолодитися заходом сонця.

 

Цвинтар Реколета, Буенос-Айрес, Аргентина

На старовинному аристократичному кладовищі спочиває чимало історичних постатей. Архітектурні стилі надгробків та склепів варіюються від неокласики до арт-деко, деякі скульптури занесено до списку національних історичних пам’яток.

На цвинтарі Реколета знайшла вічний спокій легендарна Евіта Перон.

 

Сіднейська бухта, Австралія

"Одне з найкрасивіших місць, де змішалися природна краса та архітектурне диво", - написав один із туристів.

 

Мельбурнський круговий трамвай, Австралія

Трамвай із вінтажними вагончиками ходить в обидва напрямки кожні 20 хвилин. Ним можна дістатися Акваріуму, музею Імміграції, Старої мельбурнської в’язниці та інших місць, цікавих для туристів.

 

Фото з Flickr (24444067@N04, catcurl, uwebkk, Helen Flamme, chaacreek, 80651083@N00, anirudhkoul, thyristor, sylvitrifonova, ninedragons, pdxsean, peterzen, lfcastro, halloweenhjb, yury-prokopenko, deanmelbourne) 

  

(c) http://life.pravda.com.ua/travel/2012/05/2/101389/

11

Коментарі

Гість: Ulyana Belaya

110.05.12, 15:40

    211.05.12, 10:42

      311.05.12, 17:56