хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Сайт. Потрібні добровольці

  Почав працювати над функціоналом сайту по Історії - отож перше, що впало на думку це додавання кнопок соцмереж: Фейсбука, Твітера, ЖЖ, Вконтактє та інших.
  
 

В зв'язку з цим виникло питання на яке пропоную Вам відповісти:ЧИ КОРИСТУЄТЕСЬ ВИ СОЦІАЛЬНИМИ КНОПКАМИ на І.ЮА чи будь-якому іншому ресурсі?

  Також прошу допомоги - потрібен переклад на російську і англійську коротеньких статей на зразок цієї: http://blog.i.ua/community/2540/528639/ . Я не встигаю робити переклади - просто брак часу, тому кілька статей існують тільки в українському варіанті - перекласти на англійську і російську я зможу та зараз цейтнот повний із часом... А може хтось знає польську, чи німецьку, чи ще якусь мову? Якщо згодні допомогти залиште коментар (і про те з якою мовою;)) під нотаткою.

ДЯКУЮ!

21%, 7 голосів

59%, 20 голосів

21%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
19

Коментарі

Гість: NoTaRь

18.09.10, 01:13

і в мене цейтнот - я пишу до Співтовариства- і так і сяк, а не вихожу....
на першу замітку в мене пішло 5 днів, до речі, 40 джерел

    Гість: NoTaRь

    28.09.10, 01:14

    а великих соц мережах сайт блок загубиться

      38.09.10, 01:19Відповідь на 2 від Гість: NoTaRь

      Взагалі-то це дуже популярний спосіб популяризації інтернет-ресурсу на Заході. Тиснеш кнопку і ссилка на сайт публікується на Фейсбуці наприклад, де на неї перейдуть кілька друзів.

        Гість: NoTaRь

        48.09.10, 01:23Відповідь на 3 від Independence

        Взагалі-то це дуже популярний спосіб популяризації інтернет-ресурсу на Заході. Тиснеш кнопку і ссилка на сайт публікується на Фейсбуці наприклад, де на неї перейдуть кілька друзів.на Заході Україною цікавляться вузькі спеціалісти...їх ресурси є, якщо пошукати. Поширення знань треба більше для наших інтернет -жлобів

          58.09.10, 01:30Відповідь на 4 від Гість: NoTaRь

          Взагалі ідея в мене на те аби при вводі в Гуглі запиту "История Украины", або "History of Ukraine" вибивався український сайт, а не припустимо Вікіпедія, на якій писати може кожен росіянин, чи американець, чи китаєць.
          А так це буде український сайт про українську історію на кількох мовах, причому матеріал буде подано доступно. Це загальна концепція.

          А боротися за українського юзера неможливо - ІСНУЮТЬ ДЕСЯТКИ УКРАЇНСЬКИХ САЙТІВ ПО ІСТОРІЇ - напр. litopys.org.ua , чи haidamaka.org.ua

          А от орієнтованих на іноземців таких сайтів майже нема... Хоча і за українця я хочу боротися

            68.09.10, 01:42

            Соціальними кнопками не користуюсь, хоча маю акаунт і в ЖЖ і Вконтакте. Але, майже не користуюсь цими ресурсами. Що підказати з цього приводу теж не знаю, бо мабуть, я трохи "старомодний"

              Гість: NoTaRь

              78.09.10, 01:42

              а наші хтось читає? той же litopys.org.ua - Ізборник - дуже багато і нудно написано

                88.09.10, 01:53Відповідь на 7 від Гість: NoTaRь

                "Краткость - сестра таланта"
                Я на українську аудиторію теж розраховую, але головна мета - закордонна.
                Існують сотні блогерів, що пишуть на тематику української історії але вони пишуть українською, або брєд якийсь під впливом кремлівського агітропу.
                А для прикладу хочу привести ряд російських блогерів і інформ-агенств, що працюють на АНГЛІЙСЬКІЙ мові формуючи імідж інших держав так як треба Росії - бо Україна наприклад в цьому напрямку не працювала... От наприклад введіть в пошуковику "блогер шишкина", а краще на Ютубі... Чи зайдіть на сайт RT.com - російський новинар англійською...

                  98.09.10, 07:23

                  Користуюсь нечасто

                    108.09.10, 09:16

                    раньше пользовался ЖЖ ( в частности "Фофудья" , сейчас только читаю иногда интересных авторов там. Большинство российских сайтов сейчас напоминают периодику советского времени (особенно после привлечения блоггеров к суду )

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна