Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Рудік пропонує умови мирової угоди:

Ми вчора отримали в УВО вимоги  Рудіка,   через посередника.

 Рудік пропонує умови  мирової угоди:
1. востановити його аккаунт на і..уа
2. Перерахувати йому  на рахунок його приз
3. Не рухати  його канал на йотубі.
Разом з тим,  він видаляє відео.  І всі розійшлись в різні сторони.

Виявляється  вся ця  негативна діяльність  Рудіка, це рубка за бабло, скажіть про яку суму йде мова , може я зможу йому ці гроші вислати.

Більше інформації  тут.
13

Коментарі

Гість: Ром@н_Сергеич

117.03.12, 13:37

Да тыщу гривников ему белая стрела торчит.

    217.03.12, 18:46Відповідь на 1 від Гість: Ром@н_Сергеич

    Да тыщу гривников ему белая стрела торчит. в нас на україні це гроші, взяти ще складну економічну ситуацію. міг би і вибачити нас, я думав гривень триста , то йому їх вислати міг

      318.03.12, 09:33Відповідь на 2 від Voliaa

      По-перше, гроші йому відправлено. Інше питання, що він їх не можу отримати, адже знаходиться не у Львові, як написано у нього на профілі, а в Іспанії. По-друге, я пропонував кинути гроші, але також за первних умов (хоч я йому нічого не обіцяв, але можу це зробити). По-третє, ми з провокаторами в перемовини не вступаємо

        418.03.12, 09:37

        Умови переказу грошей від Буковинця:


        1612.03.12, 14:21Відповідь на 14 від rudik60

        Пообіцяй прилюдно, що як кину гроші, то поприбираєш весь бруд, що тут наплодив- відео та всі пости про гроші та прилюдно вибачишся.

        http://blog.i.ua/user/2966265/938660/#p1

          518.03.12, 11:22

          Шановний мій Друже!
          1) Гроші Рудіку відправили. До того він вилив купу помий на Людину, яка без затримки, чітко і чесно завжди переправляла грошові призи і ніколи не було жодних нарікань.
          2) Рудік ПОСТІЙНО погрожує мені, надсилаючи листи з НЕЦЕНЗУРНИМИ висловлюваннями і погрозами на адресу моїх Друзів. Все це знайду спосіб Вам переслати для адекватної оцінки дій Рудіка.
          3) Сьогодні більшість моїх Друзів ходять з медальками, завдяки шісткам Рудіка (безхребетним створінням, які заради помсти готові стріляти у спину), а деякі Друзі забанені. Хто за це мусить відповісти???
          4) Іти на подібного роду перемовини з Рудіком, це як у військовий час після зрадиництва і розстрілу половини друзів йти на перемовини із зрадником....

          На мою ДУМКУ --- ніяких перемовин!
          3)

            618.03.12, 11:47

            Значить все таки гроші всьому виною А скільки було пафосу, героїчного галасу і в результаті така проза. А от мені цікаво а чому однією із умов не є те щоб перерахувати гроші Світанку? Рудік так намагався відновити справедливість, підтримати людину а тут щось тиша? Дріб'язкова людина.

              718.03.12, 14:07

              После поддержки акции против мерзавца у меня проблемы с сайтом "I.ua"-віключается браузер,не отвечает плагин.Я в компе профан,пришлось теперь входить на "i.ua"через другой браузер.

                818.03.12, 16:37Відповідь на 5 від Julia Taneta

                Юля ти знаєш що ти можеш на Рудіка до суду подати за відео. Відео твоє це твоя власність я тобі вислав посилання на Ютуб , там є одна програма попробуй в цій програмі зареєструвати своє відео.

                  918.03.12, 19:42Відповідь на 7 від Ш@манка

                  После поддержки акции против мерзавца у меня проблемы с сайтом "I.ua"-віключается браузер,не отвечает плагин.Я в компе профан,пришлось теперь входить на "i.ua"через другой браузер.Це не тільки у Вас проблема. Ви вже не перша на це нарікаєте. Я так думаю, що всі , хто виступив на захист благодійної акції БС і засудив мерзоту, отримав помстиву підлу кулю у спину. Дякую Вам за підтримку. ЗЛО має бути покарано!!!

                    1018.03.12, 19:51Відповідь на 8 від Voliaa

                    Юля ти знаєш що ти можеш на Рудіка до суду подати за відео. Відео твоє це твоя власність я тобі вислав посилання на Ютуб , там є одна програма попробуй в цій програмі зареєструвати своє відео.Дякую. Зараз все спробую зробити.
                    А щодо суду.....На таких істот діють інші "суди" та інші "ЗАКОНИ".....
                    Він уже достатньо зробив, щоб його ОЦІНИЛИ і почали ЗНЕВАЖАТИ, навіть потенційні друзі, йому колись пригадають і його нелюдські вчинки і його підлість та зрадливу сутність!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна