хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Здача ГТС - питання часу.


Єдина конкретика "Діалогу з країною" Януковича – здача ГТС"

Під час свого "Діалогу з країною" Віктор Янукович не запропонував жодного рішення тих проблем, від яких сьогодні потерпає Україна. Нічого конкретного не було сказано про боротьбу з корупцією та тіньовою економікою, наповнення бюджету, ліквідацію приватних монополій. Натомість країна вкотре почула набір пустих фраз про те, як Янукович "знає про всі проблеми народу та економіки загалом" і що "дуже багато вже зроблено". Про це заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода", коментуючи так зване "спілкування президента з народом".

Олег Тягнибок зазначив: "Глядачі ніби опинилися в сюрреалістичному світі, де ледь не на кожному включенні люди замість того, щоби ставити гострі запитання про катастрофічну соціально-економічну ситуацію в Україні… дякували владі та Януковичу особисто за якісь подачки!

"Спілкування з Президентом" було очевидно зрежисоване, адже доступ до мікрофону здебільшого мали окремі колективи та громадські організації чи віддалені громади, тим самим обмежуючи розмову загальними фразами про те як Янукович "страшенно співчуває й хоче допомогти" тій чи іншій конкретній групі. Цей формат також було чудово використано для висвітлення тих чи тих "добрих діянь" Януковича, тим самим прикриваючи реальну катастрофічну ситуацію в певній галузі (наприклад, розповіді про відремонтований театр у Кіровограді, коли держава виділяє копійки на культуру та мистецтво загалом). Чудовою ілюстрацію абсурдності ситуації були обіцянки Януковича "розібратися" з певними конкретними випадками чи комусь щось "подарувати", замість того, аби пропонувати системні державницькі рішення. Наприклад, замість запровадження соціально справедливого пенсійного забезпечення Янукович пообіцяв розібратися з мізерною пенсією одного пенсіонера. Одночасно проблеми часто списувалися на пресловутих "попередників" та якихось таємничих "шкідників" – просто-таки в найкращих традиціях совєцького агітпропу…

Проте країна чітко почула наміри режиму відмовитися від контролю над українською газотранспортною системою на користь Кремля. Янукович нарешті офіційно повідомив про свої наміри передати українську ГТС в оренду консорціуму, який контролюватиме російський "Газпром".

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" послідовно виступає за збереження ГТС у власності та під контролем української держави. Не може бути й мови про передачу навіть частки контролю над стратегічним активом України будь-кому іншому. Режим укотре готовий поступитися стратегічними інтересами країни в обмін на дрібні короткострокові подачки від Кремля. Потрібно встановити жорстку пропорційну залежність цін за транзит російського газу територією України та за оренду підземних газових сховищ з ціною на газ для України та спрямувати всі зусилля української дипломатії на координацію дій з іншими країнами-транзитерами російських енергоносіїв задля створення реальної противаги монопольному впливу "Газпрому", своєрідного картелю – "ОПЕКу транзитерів".

"Свобода" вимагає негайно відкрити деталі переговорного процесу з Росією щодо передачі в оренду української ГТС та відкрити вже досягнуті домовленості. Саме це було би справжнім "діалогом з країною" замість сьогоднішньої бутафорії з іншої епохи".

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

13

Коментарі

122.02.13, 19:55

Та що він там говорив. Я дивився фгагментами (адже робочий час) то якраз включився коли цей бідолага з папірця читав. Як він мучився...
То хіба він міг щось самостійно сказати?
Дешеве та примітивне шоу

    222.02.13, 20:05

    Переймає досвід Ліліпутіна....Але,....сіренької речовини й на це замалувато....

      анонім

      322.02.13, 20:11

      Шоу , аж противно, що гроші роблять , жополизи аж повзали ... якщо то чмо надумає здати ще Гтс вслід за Сивастополем , то я і не здивуюсь , а ви тіштесь , що хоч заікнувся, пробекав , щось. Його синочок українське вугілля за кордоном собі в кишеню продає , усю Україну розкрадають , а ви вуха розвісили і аналізуєте , шоу чи не шоу. Та беріться уже за зброю та зупиніть цей "беспридел"!!!

        анонім

        422.02.13, 20:19

        Цікаво, але Овощ сам не розумієї, що такими "діалогами" він тільки підсилює зневагу, ненависть в нароі до своєї хамської особи.

          522.02.13, 23:08Відповідь на 2 від дТОЛЯізХорола

          Переймає досвід Ліліпутіна....Але,....сіренької речовини й на це замалувато.... сіренька речовина вийшла з нього в золотий унітаз...

            Гість: ZlaTitka

            622.02.13, 23:26Відповідь на 4 від анонім

            очевидь ще не розуміє

              723.02.13, 09:09Відповідь на 5 від Francisk02

              Переймає досвід Ліліпутіна....Але,....сіренької речовини й на це замалувато.... сіренька речовина вийшла з нього в золотий унітаз...Невже він переплутав чим на унітаз сідать???Чи там нема різнищі між мордякою та срако...???

                823.02.13, 09:19

                Не дивився я на це "спілкування з народом". Наперед було зрозуміло, що це буде суцільна ганьба. Судячи з попередніх коментарів - так воно і було.

                  923.02.13, 10:55

                  Слухати белькотіння того примата - шкодити свому здоров"ю.
                  Да збудеться пророцтво мольфара!

                    1023.02.13, 13:42Відповідь на 7 від дТОЛЯізХорола

                    Переймає досвід Ліліпутіна....Але,....сіренької речовини й на це замалувато.... сіренька речовина вийшла з нього в золотий унітаз...Невже він переплутав чим на унітаз сідать???Чи там нема різнищі між мордякою та срако...??? є все ж різниця - в мордяку він їсть і ....і улібаєца па тєлєвізіру...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна