Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Український Віртуальний Опір

Друзі,  Український Віртуальний Опір знаходиться  в критичному стані,  і в принципі стоїть на межі припинення існування.  Сам  проект  Українського Віртуального Опору  є цікавий і   на мій погляд дуже важливий.  Об’єднана  робота  українських блогерів може принести користь.

Як відомо  УВО має свій сервер,  і  свої  два  сайти  та  інтернетрадіо Воля,  та ці інтернет ресурси нацей час   напрацюють . Причина   полягає в тому що   в нас немає грошей на оплату інтернету у  провайдера .

На цей час УВО Центррозпочав роботу  по вирішенню цієїфінансової проблеми . Пропозиції які ми маємо  на сьогодні,   це   здача частин серверу в оренду.

 У вівторок  4  вересня  будуть відправлені гроші   для оплати серверу на  один місяць це 600 гривень , і сервер  УВО будевключений.   Та кожен місяць одналюдина  оплачувати сервер не може,  тому   прошу допомоги  і  фінансовоїпідтримки  УВО.  

 Якщо хтось бажає допомогти  і пожертвувати  на розвиток УВО  кошти їх можна вислати на   номер карти приватбанку  5577-2127-0557-8071  

Дякую за допомогу, з  повагою  Volia  

22

Коментарі

13.09.12, 13:39

Тю, я плачу 240 грн. за сайт. В ГОД

    Гість: Итить

    23.09.12, 17:33

    Зачем содержать сервак, если нет денег Такая бедная организация?

      319.09.12, 23:39Відповідь на 1 від Cole Haan

      Сама проблема в тому, що ми тримаємо сервер , сервер ми купили давно і одна людина платила три роки за трафік, зараз обставини в людини змінилися і вона не може платити за сервер .

      Ми маємо пропозиції перемістити наші сайти на інший сервер , також ми можемо подарувати сервер людям які будуть платити за сервер , а в замін заберуть половину сервера. Хочу вас ще запевнити жодної копійки на сервер я так і не отримав , тому моє це повідомлення було помилкою , потрібно все розгрібати самому

        420.09.12, 00:36Відповідь на 3 від Voliaa

        чому не розсилаються матеріали? я, наприклад, не меценат, але можу знайти таких, хто спроможній допомогти принаймні копійчиною якоюсь. треба пересилати всі матеріали, я вже писав. я не можу всюди встигати.

          520.09.12, 00:38Відповідь на 4 від Пробіотик

          Друже вроді рішення вже знайшли , маю надію що викрутимося

            620.09.12, 00:40Відповідь на 5 від Voliaa

            Друже вроді рішення вже знайшли , маю надію що викрутимосяа я розіслав з переляку. не соромтесь надсилати мені ваші матеріали. тисніть під ними зображення листа, а там можна всім або обраним посилати. думаю ви в курсі.

              720.09.12, 00:45Відповідь на 6 від Пробіотик

              Дякую , тому що думаю ще прийдеться платити за сервер і не скоро ми його перевеземо в інше місце, пройде декілька місяців

                820.09.12, 00:47Відповідь на 6 від Пробіотик

                Друже вроді рішення вже знайшли , маю надію що викрутимосяа я розіслав з переляку. не соромтесь надсилати мені ваші матеріали. тисніть під ними зображення листа, а там можна всім або обраним посилати. думаю ви в курсі.Ось бачиш, як надсилаються лінки-близнюки, а ти ображаєшся. Всі ми цей матеріал розсилали.

                  920.09.12, 00:52Відповідь на 7 від Voliaa

                  Дякую , тому що думаю ще прийдеться платити за сервер і не скоро ми його перевеземо в інше місце, пройде декілька місяцівне дуже в цьому розбираюсь, на жаль. единий досвід - створював автономний сайт на власному ноуті. безкоштовно, але не та міць, та бути постійно в мережі не можу.

                    1020.09.12, 00:54Відповідь на 8 від Alter ego*

                    Друже вроді рішення вже знайшли , маю надію що викрутимосяа я розіслав з переляку. не соромтесь надсилати мені ваші матеріали. тисніть під ними зображення листа, а там можна всім або обраним посилати. думаю ви в курсі.Ось бачиш, як надсилаються лінки-близнюки, а ти ображаєшся. Всі ми цей матеріал розсилали.чу на вас (тебе) я про тих хто шле по 20 штук. прикинь 20 штук відсилає в день три людини і в них 50% те саме!!!
                    вас, шановна я не мав на увазі в своєму матеріалі

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна