Вид:
короткий
повний

Мир кино

Фильм «Сумерки. Сага. Рассвет» будет разбит на две части


Summit Entertainment приняла окончательное решение разделить последний фильм «сумеречной саги» «Рассвет» на две части. Об этом пишет ресурс SlashFilm со ссылкой на свои источники в компании.

Съемки «Рассвета» начнутся в середине октября. Summit запустит в производство обе части одновременно, что с одной стороны, позволит студии сэкономить на производстве, а с другой стороны, не даст звездам франшизы слишком уж возмужать в перерыве между двумя фильмами.

Кто будет снимать картины — пока непонятно. Среди фанатов Эдварда Каллена ходили слухи о камбэке Криса ВайцаНоволуние»), но руководство Summit рассчитывает договориться с более известными режиссерами.

Адаптацией книги занимается бессменный драматург сериала Мелисса Розенберг, а в нагрузку к романам и экранизациям на прилавках окажется графическая версия прозы — 16 марта выходит первый комикс «Сумерек».

Напомним, что третий фильм франшизы «Затмение» поставил Дэвид Слэйд30 дней ночи») и в прокат он должен выйти уже в июне.

Следите за нашими новостями, а multikino.com проследит за всеми остальными.

                                                                         

 

День Святого Валентина



День Святого Валентина
Valentine's Day
Рік: 2010
Жанр: Комедія, Мелодрама
Країна: США
Тривалість: 124 хв.
Режисер:
Гаррі Маршал
Прем`єра в Україні: 2010-02-11 , Кіноманія
Прем`єра в світі: 2010-02-11
Трейлери до фільму
Кінокадри

У головних ролях:
Тейлор Лотнер, Джессіка Альба, Джулія Робертс, Енні Хетеуей, Ештон Катчер, Бредлі Купер, Джессіка Біл Дженіфер Гарнер




Сюжет:

Долі багатьох закоханих і самотніх сердець в Лос-Анджелесі переплітаються в очікуванні одного єдиного Дня — Дня Всіх Закоханих — Дня Святого Валентина.

Кохання у великому місті 2


Кохання у великому місті 2
Любовь в большом городе 2
Рік: 2010
Жанр: Комедія
Країна: Росія, Україна
Бюджет: $2 500 000
Режисер: Марюс Вайсберг
Прем`єра в Україні: 2010-03-04
Прем`єра в світі: 2010-02-25
Трейлери до фільму
Кінокадри

У головних ролях:

Віра Брежнєва, Олексій Чадов, Світлана Ходченкова, Володимир Зеленський, Анастасія Задорожня, Вілле Хаапасало

    

     

Сюжет:

Ігор запрошує Сауну і Артема із коханими на ранчо до батька. Хлопці зможуть відпочити, а Ігор нарешті познайомить Настю з майбутнім тестем. Друзі пакують валізи.

У літаку вони знайомляться з парочкою американців, які розповідають їм про монастир на околиці міста, який згідно з древнім писанням допомагає в боротьбі з безпліддям. Ігор, Артем і Сауна вирішили, що до батьківства вони ще не готові. Але на екскурсію в монастир все-таки їдуть. Незважаючи на попередження ченця, друзі торкаються до «ідола», і тепер вони приречені при першому ж статевому акті зачати дитину. Вони здивовані - варто вірити забобонам чи ні? Про всяк випадок, вони вирішують тимчасово утриматися від сексу. Дівчата, дізнавшись про причину такої дивної поведінки коханих, ображаються і виїжджають.

Залишившись самі, хлопці вирішують відтягнутись по повній, але тут на їх шляху знову з'являється Святий Валентин. Він обурений: як вони могли не скористатися таким благословенням? Народжується нове закляття. Той із трьох хто опиниться першим в ліжку з жінкою - стане батьком. Решта зможуть мати дітей лише через двадцять років. Про такий поворот подій ніхто й подумати не міг. Всі троє раптово усвідомлюють, що готові до батьківства ... Пригоди починаються.

Права на «Термінатора» продано

Битва за майбутнє «Термінатора» закінчилася цієї ночі після виснажливого п'ятигодинного аукціону. Права на франшизу, включаючи всі можливі продовження, спін-оффи і телепроекти, пішли з молотка за $ 29,5 млн. Але, ні Sony Pictures, ні Lionsgate, що подавали заявки на участь в аукціоні, не стали власниками прав. Вони відійшли до хеджевого фонду Pacificor - співінвестора «Термінатора: Спасіння прийде» і винуватця того, що Дерек Андерсон та Віктор Кубічек опинилися в борговій ямі.

За умовами угоди, яка ще має бути підтверджена судом, колишній власник - компанія Halcyon, окрім фіксованої суми, зможе претендувати в подальшому на весь прибуток від експлуатації фільмів «Термінатор 3» і «Термінатор: Спасіння прийде», а також отримає по 5 мільйонів доларів касових зборів з кожного наступного фільму, створеного в рамках франшизи.

Інсайдери доповідають, що бажання Pacificor володіти правами на «Термінатора» виявилося настільки сильним, що, навіть об'єднавши зусилля у другому раунді торгів, студії Sony та Lionsgate не змогли піти переможцями. Зі слів учасників аукціону, стало зрозуміло, що Pacificor готовий заплатити будь-які гроші, аби тільки франшиза дісталася йому.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

Гаррі Поттер вийде у форматі 3D


Номінант на Оскара "Аватар" надихнув творців "Гаррі Поттера" випустити наступний фільм в 3D форматі.

Фільм Джеймса Кемерона за перші сім тижнів прем'єри у всьому світі зібрав більше 2 мільярдів доларів. Успіх його підштовхнув Джорджа Лукаса перезняти "Зоряні війни" в 3D.

На сьогоднішній день керівництво Warner Bros. придбало ліцензію на технологію 3D.

У зв'язку з чим студія затримує прем'єру фільму "Битва титанів" на один тиждень (до 2 квітня), а також фільми "Кішки проти собак 2" і "Нічних вартових".

Нагадаємо, що світова прем'єра "Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 1" відбудеться 17 листопада цього року, а друга частина однойменного фільму 14 липня 2011 року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                        

Куди поділися Моргани?


Куди поділися Моргани?
Did You Hear About the Morgans?
Жанр: Комедія, Драма, Мелодрама
Тривалість: 103 хв.
Країна: США
Бюджет: $58 000 000
Режисер:
Марк Лоуренс
Прем`єра в Україні: 2010-02-11 , B&H
Прем`єра в світі: 2009-12-11
Трейлери до фільму
Кінокадри

У головних ролях:
Сара Джессіка Паркер, Х'ю Грант , Мері Стінберген, Сем Елліот


Сюжет:

Майже ідеальна пара з Нью-Йорка, Меріл і Пол Моргани, має одну ваду – вони на межі розлучення. Та це дрібниці порівняно з тим, що вони мимоволі стали свідками вбивства і мішенню кілера. Щоб урятувати їхні життя, їх залучають до програми захисту свідків. Так мешканці Нью-Йорка опиняються у глухому провінційному містечку у Вайомінґу. Для Морганів це шанс врятувати життя і свій шлюб та відновити колишню пристрасть...

Персі Джексон та викрадач блискавок



Персі Джексон та викрадач блискавок
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Рік: 2010
Жанр: Комедія, Фентезі, Пригодницький
Країна: США
Тривалість: 120 хв.
Режисер: Кріс Коламбус
Прем`єра в Україні: 2010-02-11 , Геміні
Прем`єра в світі: 2010-02-10
Трейлери до фільму
Кінокадри

У головних ролях:

Пірс Броснан, Логан Лерман, Ума Турман, Шон Бін, Брендон Т. Джексон, Олександра Даддаріо



Сюжет:

В основу фільму покалдено першу книгу Ріка Ріордана із серії "Персі Джексон та олімпійці". Головний персонаж "Викрадача" - хлопчик, який дізнався, що його рід бере початок від грецького бога. У супроводі сатира та дочки Афіни він їде у далеку подорож, щоб примирити богів. На протязі всього фільму хороброго хлопця намагається зупинити цілий сонм міфологічних ворогів. Його також чекає зустріч з батьком та оракулом, який передрікає зраду друга.

Битва Титанів

 


Битва Титанів
Clash of the Titans
Жанр: Бойовик, Драма, Фентезі
Країна: США
Режисер: Луї Летерьє
Прем`єра в Україні: 2010-04-08 , Кіноманія
Прем`єра в світі: 2010-03-25

Трейлери

У головних ролях:

 


Сюжет:

Персей, син бога, вихований людиною, не зміг захистити свою сім'ю від Аїда, мстивого повелителя підземного світу. Тепер йому вже нічого втрачати, і він добровільно погоджується очолити небезпечну місію, щоб отримати перемогу над Аїдом до того, як той відбере владу у Зевса і випустить демонів підземного царства на Землю.

Очолюючи загін безстрашних воїнів, Персей вирушає в ризиковану подорож по лабіринту заборонених світів. Щоб перемогти в лютій сутичці з жахливими демонами і злісними чудовиськами, він повинен усвідомити та прийняти свою божественну силу.

Одного разу в Римі


Одного разу в Римі
When in Rome
Жанр: Комедія, Мелодрама
Тривалість: 91 хв.
Країна: США
Режисер: Марк Стівен Джонсон
Прем`єра в Україні: 2010-02-25 , B&H
Прем`єра в світі: 2010-01-29
Трейлери до фільму
Відеокліп "3OH!3 feat. Katy Perry - Starstrukk"
Кінокадри

У головних ролях:
Крістен Белл, Вілл Арнет, Джош Дюамель, Дакс Шепард, Денні ДеВіто


Для перегляду обов'язково всім-всім, хто хоче поринути у веселу, позитивну, чарівну казку! Героїня фільму Бет - образ сучасної молодої дівчини: амбіційна, цілеспрямована, чарівна, тільки от на особисте життя часу не вистачає. Вона їде у вічне місто, в Рим, на весілля до своєї сестри - один келих шампанського, другий, третій ..., симпатичний молодий чоловік поряд ... і пригоди починаються!
До речі, Фонтан Кохання, у якого все починається спеціально створив для зйомок фільму архітектор Джані Джіанезе, який працював з такими видатними особистостями, як Мартін Скорсезе, Федеріко Фелліні та ін.
Як приємний бонус при перегляді кіно Ви почуєте чудовий саундтрек, серед виконавців якого Кеті Перрі, The Friday Night Boys, Matchbox Twenty, Джейсон Мраз та ін.

Кэмерон останется без «Оскара»?

Американская Гильдия режиссеров назвала лауреатов своей ежегодной премии. Лучшим режиссером 2009 года была названа Кэтрин Бигилоу, снявшая военную драму «Повелитель бури». В главной номинации 58-летняя постановщица оставила ни с чем Квентина ТарантиноБесславные ублюдки»), Джейсона Рейтмана («Выше неба»), Ли Дэниелса («Тужься») и своего экс-супруга Джеймса КэмеронаАватар»).

«Это самый невероятный момент в моей жизни. Потрясающе. Я так поражена, почтена и взбудоражена случившимся», — прокомментировала постановщица свою победу.

Кэтрин Бигилоу стала первой женщиной-режиссером в истории, удостоившейся главного приза Гильдии режиссеров.
Если верить статистике, то с большой долей вероятности Кэтрин достанется и «Оскар»: за 60 лет существования Гильдии режиссеров лишь 6 раз лауреаты ее наград не получали затем «заветную статуэтку».

Следите за нашими новостями, а multikino.com проследит за всеми остальными.