хочу сюди!
 

Nata

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

Свинина в білому вині

 

Пів кіло свинини, 50грм білого вина, пів лимона, 2-3 зубки часнику, сіль, перець.

М'ясо помити, порізати шматочками як на відбивні, зробити надрізи (для кращого просмажування). В тарілочку вичавити сік лимона і подавити часник. М'ясо посолити, поперчити і полити нашою заправкою. Розігріти сковорідку, м'ясо обсмажити з двох сторін до золотавого кольору, залити вином і тушити, час від часу перевертаючи ще хвилин 10.

Для гарніру можна приготувати овочі в рожевому соусі.

Для цього всі овочі що у вас є, я брала морквинку, кабачок, перець болгарський, цибульку і помідорку, різала все шматочками, потім підсмажила додала 50грм води, залила соусом і тушила все до готовності. Соус: змішати вершки з гострим кетчупом, або з томатною пастою, посолити і гарно поперчити. 


10

Коментарі

анонім

116.07.09, 19:30

смачно напевно

    анонім

    216.07.09, 20:20

    пральнае решение не атбивать, а надрезать, сочнее будить!

      анонім

      316.07.09, 20:22

      а соус ваабще - аргазмнай маащняк

        416.07.09, 23:10Відповідь на 1 від анонім

        вся сім'я одобрила...

          анонім

          517.07.09, 12:42

          смакота!!!

            Гість: ННП

            617.07.09, 16:11

              717.07.09, 16:28

              супер
              але порція якась маленька

                817.07.09, 16:51Відповідь на 7 від YriiL

                то порція для фото

                  917.07.09, 16:52Відповідь на 6 від Гість: ННП

                  дякую...

                    1018.07.09, 14:19

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна