Свинина в білому вині
- 16.07.09, 18:50
- САМОЕ ВКУСНОЕ
Пів кіло свинини, 50грм білого вина, пів лимона, 2-3 зубки часнику, сіль, перець.
М'ясо помити, порізати шматочками як на відбивні, зробити надрізи (для кращого просмажування). В тарілочку вичавити сік лимона і подавити часник. М'ясо посолити, поперчити і полити нашою заправкою. Розігріти сковорідку, м'ясо обсмажити з двох сторін до золотавого кольору, залити вином і тушити, час від часу перевертаючи ще хвилин 10.
Для гарніру можна приготувати овочі в рожевому соусі.
Для цього всі овочі що у вас є, я брала морквинку, кабачок, перець болгарський, цибульку і помідорку, різала все шматочками, потім підсмажила додала 50грм води, залила соусом і тушила все до готовності. Соус: змішати вершки з гострим кетчупом, або з томатною пастою, посолити і гарно поперчити.
Коментарі
анонім
116.07.09, 19:30
смачно напевно
анонім
216.07.09, 20:20
пральнае решение не атбивать, а надрезать, сочнее будить!
анонім
316.07.09, 20:22
а соус ваабще - аргазмнай маащняк
_malvina_
416.07.09, 23:10Відповідь на 1 від анонім
вся сім'я одобрила...
анонім
517.07.09, 12:42
смакота!!!
Гість: ННП
617.07.09, 16:11
YriiL
717.07.09, 16:28
супер
але порція якась маленька
_malvina_
817.07.09, 16:51Відповідь на 7 від YriiL
то порція для фото
_malvina_
917.07.09, 16:52Відповідь на 6 від Гість: ННП
дякую...
ПИВОМАН
1018.07.09, 14:19