хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Юлія Тимошенко мріє стати вчителькою

Студентка ПДПУ імені В. Г. Короленка Юлія Володимирівна Тимошенко навчається на третьому курсі природничого факультету. Сама вона з Дніпропетровщини. Проте, як розповіла дівчина, збіг її імені з ім’ям Прем’єр-міністра України є зовсім випадковим та й політикою дівчина особливо не цікавиться. До того ж схожою на відому всім тезку бути не хоче: „Я – особистість. У мене свої вподобання щодо одягу та зачіски”, - сказала Юля. Вигоди від свого імені вона не отримує. Говорить, що навпаки: „Викладачі на першому курсі, якщо ніхто з групи не хотів відповідати, звертаючи увагу на гучне прізвище та ім’я, обов’язково викликали мене ”.

Цікаво, що у школі, напередодні виборів до Верховної Ради у 2006 році, однокласники вітали Юлю фразою „Весна переможе!”, а при нагоді приносили їй біло-сердечні листівки.

ІА "Новини Полтавщини".
5

Коментарі

121.10.08, 14:13

мечты иногда сбываются..да только вот она получит первуюб зарплату уж больно я сомневаюсь что хватит ей на нарядик костюмчик хуемое ... так что это все слова. Пустозвонит если хотите..А вообще я думаю так что у неё а в поле ветер а в жопе дым!