Іще одна секта

В Україні працює організація, у діяльності якої, здавалося б, немає нічого незвичайного. Напіврелігійна, напівокультна структура, що влаштовує акції доброти та миру. Та це лише красива обгортка. Всередині все значно цікавіше.





Український претендент на славу Гаврила Принципа



80%, 4 голоси

20%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

"В 2015 году Русь объединится"

  • 01.01.16, 22:12
  • 2015


Так сказав нам улітку 2013 року один із монахів Свято-Георгіївського Балаклавського монастиря на околиці Севастополя.

Ніби-то таке одкровення прийшло одному з монахів.

Вийшло ж навпаки — до 2015 року Русь фактично роз’єдналася, причому скоріш за все надовго. Судячи з того, що пророцтво не збулося, воно могло прийти від офіцерів ЧФ РФ, чия військова частина є поряд. Монахи мали тоді яскраво виражені монархістські проросійські погляди. Під час Кримнаша монастир приймав у себе сербських націоналістів-четників.

Можливо, був якийсь план на президентські вибори 2015 року — із Медведчуком, наприклад. Але все пішло трохи не так.

Чесно кажучи, маю суперечливі почуття.

З одного боку, не хочеться втрачати нашу державу, яку б калічну форму вона зараз не мала. Бо відродити її з нуля буде ще важче, ніж спробувати її поступово переробити у близькому майбутньому. Тому дуже радий, що Україна як формально незалежна держава з усіма атрибутами на даний момент існує, попри елементи зовнішнього управління з боку США.

З іншого боку, прикро, що деякі особи та організації реально посварили нас із росіянами — принаймні, років на 30-50. Замість того, аби мати нормальні сусідські й навіть братні відносини, тепер обрубуємо взаємні зв’язки. Причому якщо росіяни з часом охолонуть (особливо якщо їхні ретранслятори поміняють платівку) і скажуть "давайте дружить", то ми ж ніколи не забудемо. Навіть якщо пробачимо, то не забудемо й остерігатимемося "москалів". І дітям розкажемо.

Тут би помиритися з деякими своїми співгромадянами, які так чи інакше вписалися в орбіту Москви. З кимось таким (зі звільненої території) вже спілкуюся, але рідко, дуже стримано й не так відкрито, як до війни. Що вже казати про росіян, які ментально стоять набагато далі й уряд яких почав війну.

Чекав закінчення 2015 року, аби зробити цей короткий допис.

З Новим Роком!

  • 01.01.16, 00:00
Мені якось по фіг на всі ці гороскопи, але мавпа найближче стоїть до людей, ніж усі інші тваринки з набору.



Щоправда, як кажуть генетики та інші біологи, щур і кролик теж не дуже далеко відскочили від нас (чи ми від них).

Карочє, пропоную бути всім у Новому Році схожими на мавп у хорошому, а не карикатурному, сенсі. smile 

Давайте спробуємо бути добрішими, терпимими до дивацтв інших людей (якщо вони безпечні для нашого здоров’я), прощати іншим деякі речі, розвиватися і т. д.

Серед тих речей, які від мене мало залежать, хотів би, аби відновився мир, а різні інші неприємності минали нас і летіли кудись у далекий космос.


З НОВИМ РОКОМ! elka bokali elka

анекдот

А хор Турецького вже перейменували?

анекдот

Кукурі... Бум! ... Плюх.

Самовисуванець



Власник Dream Town іде на вибори. Мабуть.



Варіант нового гімну України (18+)

Продовжуючи тему шкідливості суїциду для суїцидуючих...

Скачати можна тут. Обережно -- є один матюк.

Узагалі дивуюся собі: ніби-то вже дорослий чоловік, глибоко за 30 -- однак не тільки вишуковую різну фігню в інтернетах, але ще й пропагую, так би мовити. smutili drunk

P. S. Прогнозую в найближчому майбутньому трансформацію свідомості українців -- за аналогією до пост-чеченської Росії -- в бік цинізму, агресії, ображеності на весь світ, бажання надавати всім люлєй. Тому цей гіпотетичний гімн гарно би вписався в загальну ситуацію.



P. P. S. До речі, новий гімн Криму від цього ж гурту (ХЗВ) зі словами (серед іншого) "вам [поганим росіянам -- Прим. аффтара] в душу и в сердце и в ж... и в рот" теж натякає на радикалізацію. Ці двоє гарно відчувають суспільні настрої й рефлексують на злобу дня.



P. P. P. S. Хто вважає, що я мудак, має десь туди ж віднести супермодний нині серед, так би мовити, київських, так би мовити, інтелектуалів дівчачий гурт Dakha Daughters, який не погидував заспівати з ними разом на Гогольфесті-2014.

Поки що найліпший написаний мною вірш

"Поезії слово -- то зброя могутня", --
Вмостився у ліжку щасливий поет.
Заснув із думками про світле майбутнє --
Прокинувся з думкою про туалет...


За цей шедевр високого поетичного стилю приблизно 2005 року одна поетеса мені жартома порадила вбитися об стіну. Але я вирішив, що не буду цього робити. Самовбивство -- це гріх. Живу з надією написати щось геніальне.



71%, 10 голосів

14%, 2 голоси

14%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.