Зараз виробники почали додавати м'яту в різні продукти, де раніше її не було. Наприклад, Садочок випустив новинку — соковий напій "яблуко + м'ята", а Roshen почав виготовляти нугу з м'ятою в шоколаді (натомість із ваніллю робити перестав).
У мене щодо причини цього явища з'явилося кілька версій:
1. М'ята зараз дуже модна серед просунутих людей, особливо ITшників, хіпстерів, саунд-продюсерів та ЛГБТ-спільноти. Узяти той же Linux Mint.
2. Проходить пілотна програма боротьби з гіпертонією. Скоро Супрун напише про неї на ФБ й порадить додавати м'яту або валеріану в борщ і котлету по-київськи.
3. Наша влада підступно заспокоює обурений зубожінням і тарифним геноцидом народ та запобігає третьому Майданові під час майбутніх виборів.
4. Росіяни через свою п'яту колону готуються до блискавичної атаки на... тобто в Україну після чемпіонату світу й підгодовують українців заспокійливим, аби ми не мали душевних сил до спротиву.
5. Це таємний масонський план Ротшильдів і Рокфеллерів, аби ще більше погіршити демографічну ситуацію в Україні-Русі, а найродючіші у світі чорноземи потім віддати 13-му коліну Ізраїля й засіяти рапсом та кукурудзою.
У мене прохання проголосувати за найімовірніший варіант або додати свій у коментарях. Будь ласка, поставтеся до цього відповідально й серйозно. Можливо, від цього залежить доля країни.
А я піду ще вип'ю сокового напою...
* Розміщено на правах тролінгу.