Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Beermix m@n

попередня
наступна

Круто бути молодим

Літо найжаркіша пора року в Нашій країні, але чомусь влітку я відчуваю себе вільним.Але літо яке зараз закінчуєтся було різно кольоровим.За пьять неділь літа на одометрі накотилось число близьке до пьяти тисяч кілометрів.Побувши у бабусі дві неділі я, покатався на конику і побачив як працюють люди у селі зрозумів, що - це не моє.Одного разу коли я моя старша сестра і ще двоє хлопців пішли на рибалку ми зустріли наших друзів на Запорожці які відмовились дати мені проїхатись.... вкінці-кінців ми четверо їхали на "Зазику" верхи це звичайно було неперевершено і екстремально бо я пару разів пвав з нього на швидкості.Далі поїхав в Чернівці, точніше в Глибоцький район вище сказаної області.На Буковині, звичайно класно.Свіже повітря гірська річка з дуже стрімкою течією і великими камінцями, мене вразило те, що того року рівень річки піднявся на 5 метрів(під час повені) а зараз опустився нижче норми приблизно на метр.Звичайно самим цікавим було те як я відпочивав на морі про це далі.

Приїхавши Західної України на наступний день ми сіли в машину і подались на море.Ми ще незнали куди їхати, знали тільки одне Крим! Подорозі мої домашні звонили друзям, знайомим і т.д. .І варіантів було масса Миколаївка, Севастополь, Феодосія ну незнали що робити і вирішили їхати в Миколаївку (містечко на західному березі Криму).Море це все звичайно добре але лежати на пляжі... то ж я захотів поїхати подивитись щось цікаве в місті Герої Севастополь.Панорама гарна річ, навіть мій менший брат здивувався))Херсонес це також дуже цікаво .Але там малу екстріму і на наступний день ми поїхали в Бахчисарай.Чуфут-Кале давнє місто на висоті 500 метрів над рівнем моря.Підйом звичайно був важким але це того коштувало.Був звичайно і Новий Світ у нашій програмі але це вже зовсім інша історія.

Зараз в Житомирі я вчу свою старшу сестру їздити на машині і сам незнаю як це робится бо в мене теж ще немає правsmile.

Я довго думав чи правильно я провів літо  адже до наступного 9 місяців, і досі вагаюсь, але одне зрозумів - всього треба потрошки.

Дякую всім хто дочитав до кінця. 

2

Коментарі

120.08.09, 17:23

трохи помилок є - але то не страшно

    220.08.09, 17:24

    я забув повиправляти спішив

      320.08.09, 17:43Відповідь на 1 від OLGINYA

      трохи помилок є - але то не страшно
      трохи повиправляв і дописав