Профіль

Dima f

Dima f

Україна, Лиман

Рейтинг в розділі:

Як заставити замовкнути ватника за 5 секунд?

  • 09.11.17, 12:46


1.«Бандера - фашист» 
- Покажіть мені ще другого фашиста, який всю війну просидів би в фашистському концтаборі. 

2.«Червоно-чорний прапор - бандерівський» 
- Червоно-чорний прапор - історичний український прапор, нарівні з мирним жовтоблакитними. Він піднімався козаками у воєнний час. Дивись знамениту картину Рєпіна «Запорожці пишуть листа турецькому султану». 

3.«УПА - посібники фашистів» 
УПА боролося за незалежність своєї Батьківщини проти жахливого сталінського режиму, який зробив найтяжчі злочини в Україні: крім голодомору - знищення 500 тисяч українських інтелігентів за два роки,масові вбивства нквсистів в львівських тюрмах при відступі в 1941 році. 

4.«Одеса - російське місто» 
- За останнім переписом 2001 року в Одесі живе 61% українців і 29% росіян. За радянських часів було приблизно таке ж співвідношення. У 19 столітті в Одесі було 85% українців. Одеса - російськомовне місто, але ніколи не було російським. 

5.«Росіяни, українці і білоруси - один народ» 
- Ця теза спеціально була придумана російськими царями для виправдання окупації. Родинний зв'язок є, але це не один народ. Українці і є прямі спадкоємці Київської Русі, тому і Київ в Києві. Досить порівняти українську мову, старослов'янську і російську, щоб переконатися в цьому. Українська та білоруська мови дуже схожі. А ось російська стоїть осібно. Росіяни від фіно-угрів і монголів взяли набагато більше, ніж від своїх батьків - українців (нащадків древніх русичів). 

6.«Ми воюємо не з Україною, а з США» 
- У вас є кордон з США - Берингова протока, йдіть туди і воюйте, чого ви на Україну приперлися. Для таких тверджень повинні бути вагомі докази, де вони? 

7.«Майдан був проплачений США» 
- Спробуй хоч тисячу чоловік збери за гроші. А за які гроші можна змусити сотні тисяч людей при мінус п'ятнадцять спати на асфальті тижнями, при тому, що їх періодично поливають водою? 

8.«Хрущов Крим віддав по п'яні, це російська земля» 
- Хрущов Крим врятував, Крим загинався, було всього 9 магазинів хліба. У Криму не було доріг, маршрутом Ялта-Сімферополь автобус йшов 5 годин. Крим можна назвати татарським, сама назва «Крим» - татарська. Якщо ви такі принципові, то в обмін на Крим віддайте Таганрог і Кубань - споконвічні українські землі, які були вам подаровані тією ж радянською владою. 

9.«Якби в Україні воювала російська армія, то вона б дійшла до Києва за кілька днів» 
- Добірні російські спецчастини 8 місяців не могли взяти донецький ДАП, про який марш до Києва йде мова? 

10.«Я вірю Путіну» 
- Як можна вірити людині, яка весь час бреше? Він сказав, що в Криму місцеві сили самооборони. А через два тижні в прямому ефірі зізнався, що збрехав.