Не хочеш їсти бульби-їш гімно

"Не хочеш їсти бульби їш гімно"
-Стьопа альо  то мама дзвони ти мене добре чуєш ? Стьопа я в суботу збираюсі копати бульбу ,так чуєш добре ,га, щоб ти в п'ятницю після роботи вострив лижі і до мене. Ти мене зрозумів?
- Мама я казав тобі сто раз шо мені не треба бульби я можу собі купити пару кіля на Шуварі не мороч мені голову ми з Лесею їдем в Турцію на море..
- Ах ти ж нендзо францовата ( починає плакати) я ночі не спала,я гімна тобі витирала, а ти мене в сраці маєш бо ти везеш грубу Лесьчину сраку грітисі на сонці і платиш тисячу долярів. Нема в тебе мами всьо нема я вмерла для тебе. Пильнуй курва Леську пильнуй ,а бульба най пропадає. Най сі сусіди сміют ,най ксьондз в церкві казанє каже -шо Гані Кравчикової син відказавсі від неї..хай буде публіка на всі сусідні села. Ойойойой за що ти господи мене так покарав? Бульби йому не треба..а шо шо тобі треба? Марципани хочеш так? Та то не ти хочеш то твоя Леська пані засрана тебе так юдит. А я казала я казала бери си за  жінку Стефчину Галю. Дівка як писанка, і городи і господарка і кури і гуси і пацє тримає.  А твоя шо? Твоя лиш би ніхті си намалювати і сидит ногу на ногу заложила,дзигар в писок запхала і юш. А я сі мучу з бульбою( плаче так що вовки з лісу починають підвивати) Я напишу на роботу твому начальнику - шо ти сі відказав від рідної мами ..бульби йому не треба. Люди курва ви таке чули ,де таке написано що бульби не треба а Турцію треба?? Де? Чекай я ті опозору на всю Україну. Я маю фестбук мене зареєструвала Микольцьова Іра. Я напишу що ти зріксі мами бо тобі Турція треба. Най всі знають. Я піду на "Говорить Україна" я тобі того не подарую. Бульба пропадає люди бульба пропадає а він каже Турція
 Сезон булькокопаннє оголошуєцця відкритим
                       /Цьотка Галька зі Львова/©
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
109
попередня
наступна