хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

***

  • 28.11.15, 11:51

Про себе  Письменниця N називала  Письменницю G «Жіночкою згорьованої долі». Мотивом для цього прізвиська послугував перший роман Письменниці G, який власне і розповідав про її згорьовану долю і який, опублікований власним коштом, жіночка принесла у видавництво B. На той час Письменниця N там працювала літературним редактором і  тоді ж познайомилася з Письменницею G. Навіть редагувала якийсь її твір.

А оце стояла посеред вулиці на тролейбусній зупинці, розмовляючи  з цією Жіночкою важкої долі, й думала, чому Письменниця G так глибоко зацікавилась подробицями мого життя, можливо, шукає матеріал для наступної книги.

Письменниця N сприймала такі епізоди поглядом із Задзеркалля.  Адже зрозуміти людину з іншої реальності майже неможливо. Що скажімо, може втямити ця Жіночка згорьованої долі у душевних стражданнях такої особи, як Письменниці N, якщо навіть «Три товариша» Ремарка не читала. А натомість славнозвісний роман всесвітньо відомого письменника навіть не був серед улюблених творів Письменниці N.

 

1

Коментарі