хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Позитивне мислення

Народ, прочитайте Луїзу Хей, вона учить жити і мислити позитивно. Треба лише для початку, подивитися на себе в дзеркало і сказати: Я люблю тебе, незнайомцю! І як це не дивно, світ зміниться, ти вперше відчуєш, що небайдужий до себе. І ше одне -як це не дивно - найважче вперше ось так глянути собі у вічі і зізнатися собі у любові до себе.  Тому що наша уява про себе грунтується на думках тих, хто нас оточує. Але насправді - це лише криві свічада реальності, в якій ми мешкаємо. Тому перший , і основний, закон позитивного мислення - ПОЛЮБИ СЕБЕ, стань собі другом, зрозумій себе, і ти побачиш, як зміниться світ!

3

Коментарі

111.04.08, 15:56

Луиза Хей - достойный автор. Хотя, как по мне - не все в ее книгах бесспорно. Посему, думаю, стоит обратить внимание и на другие книги. А скорее всего - на историческое наследие человечества (Библия, Коран, Веды и проч.). Сейчас очень много авторов вещают на подобные темы. И не всем может подойти то, что казалось бы очень подходит нам. Речь не о том, что кто-то прав, а кто-то нет. Разные мы все. И кому-то по-душе позитивное мышление, а кому-то вириги и схима.

    211.04.08, 16:17

    Та так, і Луїза Хей, і Джон Кехо, і Хосе Сільва й інші автори пропагують подібні ідеї. Та жоден із них не заперечуєт Святих Книг, навпаки, використовують як приклад. Мені, наприклад, імпонує Бхагават Гіта, яка, взагалі, пропагує цілковите відсторонення від своїх діянь. Проте ось цей метод Луїзи Хей - полюбити себе таким, як ти є, повернути обличчя до самого себе, на даному етапі мого життя мені дуже допоміг. Допоміг звільнитися від зайвих клопотів, дозволив подивитися на себе інакше, як на повноцінного громадянина Світу. Ну, не знаю, щось таке у мене у відповідь склалося...

      311.04.08, 16:52Відповідь на 2 від TatianaR

      Я тоже с удовольствием читаю Гиту.
      Рад, что Вы смогли найти для себя нужную книгу. Понимаю и Ваше искреннее желание поделиться с людьми найденным. это здорово!
      Спасибо!

        411.04.08, 16:59

        Всегда - пожалуйста!!!