Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Про лідера Правого сектору Дмитра Яроша

  • 24.02.14, 17:40
Мій друг на фб, письменник Борис Гуменюк, який беспосередньо брав участь в подіях, написав кілька слів про своїх побратимів, та про лідера Правого Сектору Дмитра Яроша. Як на мене, ці слова заслуговують уваги. До того ж, зараз починається багато спекуляцій навколо, а дехто дійсно бажав би трохи дізнатися, хто ці люди. Тому публікую допис Бориса Гуменюка з фб без змін. 

Тут деякі ідіоти на ФБ шукають свідчення героїзму Дмитра Яроша.
Пригадується, вже був колись один такий чоловік, звали його Фома, який все не вірив, поки не встромив палець в Ісусові рани.

Я засвідчую героїзм Яроша.
Він створив організацію, яка завжди була в перших лавах на передовій, яка так потужно себе проявила, що інші праві - а це і УНА-УНСО, і Білий молот, і Ультрас та інші - фактично приєдналися до неї.

А ще я засвідчую героїзм своїх друзів - поета Павла Вольвача, письменника Володимира Шовкошитного, кінорежисера Володимира Тихого, які не читали віршів зі сцени, а хуярили бруківку і коктейлі Молотова, задихалися від газу і стояли під обстрілами у вівторок на Шовковичній, на Інститутській, на Кріпосному і в парку біля ВР.

Я засвідчую героїзм своїх друзів поетів Сергія Пантюка і Олега Короташа, які робили те саме, у той-таки день, але вже вночі, тримаючи облогу Майдану.

Я міг би назвати десятки і сотні прізвищ людей, яких знаю у реальному житті, які у ці дні проявили себе як справжні герої.
Та хіба цих п'ятьох не досить?
Впевнений, що кожен з них зніяковіє, прочитавши цей мій пост, і скаже: "Старий, ну на хера було...Ми нічого такого не зробили...Просто виконували свою чоловічу роботу."

І останнє: запитайте будь-якого військового, яке перше правило ведення вуличних боїв, - ні секунди не стояти на місці. Підбіг - завдав удару - змінив позицію. При такій тактиці є великі шанси зберегти особовий склад або завершити бій з мінімальними втратами. 
Стояння на місці - це смерть, це мішень для снайпера.

Навіть якби героїзм Яроша полягав лише у тому, що він вишколив і зібрав докупи таких бійців, які завжди першими починали всі бої, ніколи не тікали, навіть якщо відступали, і при тому зберіг особовий склад (а це життя хлопця для дружини чи для матері), йому вже варто поставити пам*ятник.
37

Коментарі

124.02.14, 17:58

    224.02.14, 18:03

      324.02.14, 18:05

        424.02.14, 18:06

        Практически готовые показания для суда над всеми вышеперечисленными отморозками. Главное шобы Боря текст до суда не забыл.

          524.02.14, 18:07

            624.02.14, 18:08Відповідь на 4 від Бармалей Глюк

            Практически готовые показания для суда над всеми вышеперечисленными отморозками. Главное шобы Боря текст до суда не забыл.глючить?

              724.02.14, 18:10

              тепер ще боротьба з гнилими з вр

                824.02.14, 18:11

                  Гість: Dalia

                  924.02.14, 18:15

                  http://www.youtube.com/watch?v=_1DBwXMgGTQ

                  Подивіться це відео і зрозумієте, які там хлопці.

                    1024.02.14, 18:25

                    Колись і Ленін зробив майже не можливе і йому ставили пам'ятники ..... Бо вважали його героєм ...... Пропоную трошки почекати із героями ...... Скоро прийде "Сталін", який почне всіх колишніх героїв усувати ...... Переможців не судять аж до наступної перемоги Гадаю, що героями будуть лише ті, хто зможе все вирівняти, обєднати під одним флагом, та забезпечить достойне життя від заходу до сходу .............. Героям слава!!!!! Саме тим, хто вже доказав своїм життям свою віру!!!!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна