Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Ми з тобою...

  • 08.11.16, 18:03
Ми з тобою... Ми з тобою будемо дуже щасливі. Ми будемо великими дітьми, будемо їздити в довгі мандрівки на роверах, ти будеш мені збирати весняні квіти, я плестиму тобі з них вінки. І ми будемо лежати в полі, триматись за руки, дивитись в небо і говорити про майбутнє. Ми будемо дуже щасливі. Ми будемо їздити разом на рок-концерти і стрибати під хвилі музики. Згодом я візьму тебе з собою в гори, я покажу тобі, як гори роблять людину справжньою, тобі сподобається. Ми не будемо згадувати нічого й нікого, з того, що було до наших стосунків. Час йтиме, ти скажеш мені: "кохаю", я скажу: "кохаю". В нас буде спільний тату-майстер і, можливо, ми навіть зробимо одне татуювання для двох. Ми будемо дивитись мультики, вивчати нові рецепти чогось смачного, час до часу будемо ходити в цирк, парк атракціонів, зоопарк і кіно, щоб залишатись вічно молодими, хоча б душею. Ми почнемо жити разом, я готуватиму тобі сніданки, ти готуватимеш вечерю, заведемо тваринку, будемо її любити. Поїдемо мочити свої тіла в морі або може океані. Будемо дуріти і біситись. Ми з тобою будемо щасливі. Я буду слідкувати за тим, щоб ти частіше посміхався, ти будеш мене лоскотати. Ми будемо часто бачитись з нашими друзями, вони будуть приходити до нас в гості і нависати питаннями: "Коли вісілє?))". Ми будемо казати в суботу, і колись, однієї суботи, таки одружимось, в маленькому колі близьких людей. Ми часто будемо говорити цілими ночами, танцювати і битись подушками. Час до часу будуть сварки і примирення, але погодься, від цього не втечеш. Ми будемо дуже щасливі. Ми будемо допомагати одне одному переборювати наші страхи і побоювання, будемо вселяти в серця одне одного надію і віру. Буде в нас традиція їздити в гори, на якісь фестивалі. В нас буде дім з садком біля нього, буде велика собака, розмови теплими літніми вечорами на веранді, хрущі над вишнями. Я буду читати тобі, сидячі в кріслі-качалці, присвячуватиму тобі свої вірші. Ти час до часу щось мені малюватимеш. Ми будемо щасливі. Народиться чудовий малюк, в нас будуть суперечки з приводу того, як ми його назвемо, в кінцевому результаті ти мені поступишся і я буду тобі вдячна. В нас буде своя маленька щаслива сім'я. Буде багато чого першого: перші зубки, перше слово, перший крок, перше розбите коліно, перший клас, перша любов...Ми будемо такі щасливі! Ти тільки приходь...
3

Останні статті

Коментарі

18.11.16, 18:22

    Гість: Triumfator65+

    28.11.16, 18:27

    Свята наївність! На ділі ж, як правило, чомусь буває зовсім по-іншому: друзі чоловіка ніколи не стають друзями сімї; натомість у домі немає відбою від друзів дружини. На шуби та поїздки до моря-окіяну не вистачатиме коштів. А народиться малючок -- життя не дадуть теща або свекрунда... І доведеться твоєму легіню звалювати у "дружню" Польщу на заробітки і пропадати там цілими роками...)))))))))))) Пробач за песимізм.)))

      Гість: Triumfator65+

      38.11.16, 18:30

      Але з якими почуттями ти все писала, дівчинко! Гарно.... Ти просто вимріюєш своє щастя. І я не здивуюсь, якщо дізнаюсь, що нікого на прикметі у тебе немає... Як жаль, що в реальності таке трапляється все рідше і рідше...

        48.11.16, 18:33

        Твердо вірю в те, що може бути й так, як я написала

          58.11.16, 18:36Відповідь на 4 від АльмаТея

          Твердо вірю в те, що може бути й так, як я написалаПравильно, вір й матимеш, щасти тобі

            Гість: Cry-Baby

            68.11.16, 18:40Відповідь на 5 від Лъйошкин_Кот

            Твердо вірю в те, що може бути й так, як я написалаПравильно, вір й матимеш, щасти тобіДоброго дня вам в хату, Мурзику))

              78.11.16, 18:42

                Гість: Cry-Baby

                88.11.16, 18:44Відповідь на 5 від Лъйошкин_Кот

                "ти мені поступишся і я буду тобі вдячна" - все що завгодно, тiко не це. Ти ж не македонський, чи Хмельницький, шоб тобi поступатися у чомусь, нi?

                Сражайся или умри! Борись за место под Солнцем.

                  98.11.16, 18:44Відповідь на 7 від Южный Соус

                    108.11.16, 18:45Відповідь на 8 від Гість: Cry-Baby

                    Ок, я буду боротись, бо ім'я синові я хочу вибрати сама!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна