Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Надіі та мотиваціі.

Оце пропагандони рашки на початку СВО, як різані свині бились у істериці, що Київ за три дні, а Україну за три тижні. Бліц-криг тріснув. Не дпомогли заклики місцевих бігунців - здатись російським нацистам. Потім великі м"ясні штурми, "задавимо м"ясом та перевагою снарядів", зеків, тепер у хід пішли керовані бомби, міни по кілька на метр кв, навіть елементи хімічної зброї. Справді кажучи, я сам дивуюсь як все це можна було витримати. 

Але чи не осталась надія ворога на масовий підкуп та шантаж політичних діячів ЄС та США? Надія на те, що припинять поставки набоїв і війну Україна програє. Це взагалі єдина найголовніша надія кремлядів. Інакше точно програють війну. До речі вже пішли чутки, що кремлядь інвистує у бізнес Маска (до речі він є носієм таємниць США) астрономічні гроші. А сам Маск баллотується на виборах рашки. 

Це також варіант "шрьодерізаціі", як тактики перемоги над Європою без бойових дій. Тобто головна зброя рашизму - підкуп, брехня, коррупція. А не ракети та чмобіки. Інші засоби спробували - щось марнувато. Наприклад масово вербувати у гарматне м"ясо представників Середньої Азіі, та "третіх країн". Набої з КНДР щось теж. А дрони з Ірану виявляється, збити можна. 

Не вірити у перемогу, кажуть, справді програєш. Не знаю. Але кажуть РФшні вояки з часом все більше деморалізуються, та демотивуються. Прогнози, що Байден не виграє, але Трамп малоймовірне. Та питання, чи виграє трампізм, як зброя. Ну якщо завгодно, називайте Орбанізмом. Одне й теж.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UVowQ3VJWew?si=boQLevrUSQ8ONwEz" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
5

Коментарі

115.11.23, 14:45

Выборы 2023 дали успех партии демократов , но они держат дистанцию от Байдена , считают ,, слабым звеном ,,
Как не старался Трамп строить стену - за три года власти Байдена четверть миллиона иммигрантов уже на земле американской как не старался Трамп противиться однополым бракам , легализации абортов - безумие ( хотя демократы считают что это просчитано правильно ) на прошедшей недели победило .
Что насчет Украины - не приведи господь вернется к власти Трамп , он не будет помогать Украине а будет рваться к своему побратиму Путину

    215.11.23, 16:58Відповідь на 1 від Мне обещали

    По последним прогнозам якобы выиграть может не Байден и не Трамп.
    Оба старые и надоели. Возможно оба могут проиграть внутренние праймериз. И у Трампа висят суды. Но все дружно говорят, что Байден точно проиграет.

      315.11.23, 17:02Відповідь на 1 від Мне обещали

      Касательно Трампа и Тупина. Соблюдается формула, преступника обязательно тянет к преступнику. Кстати, с Януковичем та же картина.

        415.11.23, 17:41Відповідь на 2 від Саблін

        По последним прогнозам якобы выиграть может не Байден и не Трамп.
        Оба старые и надоели. Возможно оба могут проиграть внутренние праймериз. И у Трампа висят суды. Но все дружно говорят, что Байден точно проиграет.
        Народ симпатизировал Майклу Пенсне…, но он достойно покинул эту гонку
        Прикольно позировал на крутом мотоцикле
        Дали ему погоняло Bike for Mike
        Увы и да
        Сошел с гонки ….
        Какое будущее у правителей нации , налогоплательщики которой выкладывают охренительные налоги и не понятно куда они утекают
        Поэтому они как бы и правы - покажите нам результаты . Единственное что придумали власти штата Нью Йорк- обещали оплатить one way ticket люкс полета любому иммигранту кто понял что он ошибся когда решил попал в Америку .

          515.11.23, 20:37Відповідь на 4 від Мне обещали

          Ситуация всё более запутанная и тупиковая. Снова "чёрная полоса для цивилизации?
          Про нецивилизацию (3и страны) молчу там из чёрной полосы никогда и не выходили со времён деколонизации как минимум.

            616.11.23, 09:37

            Воно, звісно, що ж... зброя потрібна, підтримка потрібна, але
            Історія з пані Ірина Фаріон показала ким саме
            є її цькувачи та влада що звільнила викладача
            Залишилось взнати яку сторону прийие СБУ і тоді майбутнє України визначиться остаточно:
            воля або смерть.

              716.11.23, 16:50Відповідь на 6 від ajnbybz

              А є офіційні захисники Фаріон?

                816.11.23, 17:10Відповідь на 7 від Саблін

                А є офіційні захисники Фаріон?Офіційні? Не знаю їх, незнайома.
                Але у соцмередах можна побачити безліч дописів на її захист від цивільних, військових, молоді, літніх людей