хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Анатолій Куртєв надав медичну допомогу після обстрілу

  • 24.03.23, 15:45

Анатолій Куртєв, тимчасово виконуючий обов'язки міського голови Запоріжжя, став предметом обговорення після того, як його засудили за те, що він надав медичну допомогу потерпілим на місці ракетного обстрілу. Однак, аналізуючи ситуацію, можна побачити, що Куртєв насправді допоміг людям у критичний момент.

Хоча критики заявляють, що мер мав займатися своїми обов'язками у мерії, а фотографія, опублікована у декількох джерелах, стала предметом самопіару, потрібно врахувати кілька важливих аспектів. Виїзд керівництва міста на місця надзвичайних подій для кращого володіння ситуацією та координації різних служб є звичайною практикою у багатьох країнах.

При детальному розгляді ситуації стає зрозуміло, що на момент прибуття Куртєва на місце ракетного обстрілу були лише працівники ДСНС, а швидкі допомоги ще не прибули. З урахуванням медичної освіти та досвіду, Анатолій Куртєв надав кільком постраждалим медичну допомогу вищого рівня, ніж первинна медична допомога, якій навчені співробітники ДСНС та швидкої допомоги.

У цій ситуації Анатолій Куртєв виявився не лише відповідальним лідером, але й людиною, готовою допомогти іншим у скрутному моменті. Враховуючи все вище зазначене, можна стверджувати, що дії Куртєва були доречними та корисними для потерпілих громадян. Завдяки своїй вчасній допомозі, він заслуговує на визнання й підтримку від громадськості.

0

Коментарі