хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Краще б подалі від нас...

  • 26.09.22, 20:06

Якби росія знаходилася не на планеті Земля, а на відстані хоча б десятків світлових років від сонячної системи і ніяким чином не впливала на нас, землян, але ми б мали можливість отримувати новини про перебіг абсурдних подій на цій забутій Богом та розумом території, то на таких новинах режисери та сценаристи комедій збільшили б свої статки у сотні разів.

Країна, яку «розумом не зрозуміти» і так ним ніколи практично не блищала. А після початку «спецоперації», від невдач, втрат, негараздів, руйнації хворобливих мрій та інших наслідків «блискавичної війни», росія просто опинилася «у лижах» стоячи на «асфальті». Ну не їдуть лижі по ньому, якою б брехнею їх не змащували!

Незграбні рухи, дурні падіння, приниження та роздратування, які «кремлівські лижники» намагаються приховати за вигадуванням «нового спортивного стилю пересування», мотивуючи тим, що «на карачках» до перемоги набагато ближче і швидше ніж «коньковим кроком».

Біг «на карачках» увійшов практично в усі сфери життя (якщо примітивне існування можна так назвати) російського суспільства. Переглядаючи новини з оркостану стає зрозумілим, що й на справді «другой такой страны» навіть шукати безглуздо. Не знайдеш! От де, наприклад, у якій ще країні, окрім росії, кандидат від провладної партії на місцевих виборах, не маючи ніяких конкурентів, зміг би програти вибори пункту «проти всіх» у бюлетені. Це ж яку повинно було мати «повагу» у місцевих мешканців, щоб отримати такий «переможний» результат?

Ок, зрозуміло, що це хоча й смішна, але дуже містечкова новина, бо виборців там було аж 90. Для величезної країни це навіть не «крапля у морі».

Та на рівні всієї росії в цілому новини теж мають тотальний присмак абсурду і якогось психологічного збочення. Після переведення вітчизняного російського авіапрому на «імпортозамісні» рейки та «експроприації» аерофлотом імпортних літаків за відсутності своїх власних, «крила росії» швидко перетворюються на якихось «общипаних ворон». Неприпустимою розкішшю став не тільки туалетний папір та вологі серветки для пасажирів, а й наявність 2 (двох!) пілотів у кабіні літака. І чхати хотів аерофлот на міжнародні норми, написані кров’ю авіакатастроф, про наявність не менш ніж 2 (двох) пілотів у кабіні одночасно. Це життя, воно бентежне! Серцевий напад, втрата свідомості, врешті решт – розлад шлунку! Хтось з двох повинен постійно тримати штурвал літака та відповідати за життя пасажирів, літак, вантаж, тих, хто на землі знаходиться на траекторії можливого падіння літака. Все логічно і підтверджено життям сотень людей. Та де логіка, і де росія?! Вона ж на іншому боці всесвіту!

Дивина? Для росії – ні! Бо аерофлот пішов ще далі і тепер пілоти не будуть гордовито розтинати простори аеропорту в краватках, білих сорочках та блискучих черевиках під захопленими поглядами пасажирок жіночої статі. Тепер – роба механіка та валіза із гайковими ключами та викрутками буде ознакою пілота. На думку керівництва аерофлоту, «один – теж у полі воїн». І цей «один» повинен не тільки вміти пілотувати крилату машину, а ще й ремонтувати її при необхідності, яка за відсутності імпортних запасних частин перетворюється на постійну складову процесу пілотування.

Ок. Це теж якось стосується не кожного росіянина. Не кожен мешканець «необьятной» може дозволити собі авіаперельоти. Не по кишені. Тим більше, на тлі тотального падіння економіки та зубожіння населення. Але влада росії намагається опікуватися навіть тими, кому «не по кишені» навіть прості продукти харчування. Саме заради них прийняте рішення, яке дозволяє прибрати з упаковки продуктів «термін придатності». Адже, в теорії, прострочений товар повинен коштувати значно дешевше, тобто стати «по кишені» навіть жебраку (хоча на росії їх і немає ))). Навіщо дратувати покупця інформацією, що ця консерва вже була старою навіть на «зорі перестройки»? Хай їдять на здоров’я і не хвилюються через дрібниці.

«Добрі язики» правда кажуть, що це стосується на самого «терміну придатності», а лише вказівки, де той термін шукати на упаковці. Тому тепер він може бути будь де, навіть на внутрішній стороні тетрапаку. І не знайти його «днем з вогнем».

Майже смішно… Але це, так би мовити, неофіційна версія рішення росстандарту. Офіційна набагато смішніша та взагалі дика. Таким чином на росії намагаються економити фарбу, яку самі не вміють виготовляти, а імпортної тепер після введення санкцій та вигнання росії за межі цивілізованого світу, зась.

Як тут не пригадати слова героя Леоніда Броньового, доктора із комедії «Формула кохання».

«У нас писарь в уезде был, в пачпортах год рождения одной только циферкой обозначал. Чернила, шельмец, вишь, экономил.

Потом дело прояснилось, его в острог, а пачпорта переделывать уж не стали. Документ всё-таки. Ефимцев, купец, третьего года рождения записан от Рождества Христова, Куликов - второго… Кутякин - первого.»

Одне засмучує… Країна з безумною злочинною владою, придуркуватими рішеннями та хворим суспільством знаходиться не на іншому боці нашої галактики… 

Джерело

0

Коментарі