хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Базові спікери з промивання мізків на окупованих територіях

  • 06.09.22, 12:19

Влітку KibOrg вже писав про промивання мізків на окупованих територіях Донецької області. Цим займається відома громадська терористична організація “Донецкая Республика”, лідером якої, є Денис Пушилін. Допис про методи москальської пропаганди та розповідь про метастази Волноваського району можете переглянути на нашому сайті. На цей раз пропонуємо переглянути нові акції зомбування, які запланували рашисти в період з 25 серпня по 11 вересня.

В очі одразу кидаються всі ті ж заходи з участю ветеранів. Адже коли в самих не виходить яскравих перемог, залишається тільки пишатися чужими. Проте не можна не помітити іскрометний гумор пропагандистів. Вони на повному серйозі вирішил привітати людей з днем шахтаря та днем журналіста. Один нюанс: усіх шахтарів було примусово відправлено на м’ясо, а справжня журналістика до російських пропагандистів не має жодного відношення.

Якщо вам було цікаво, які ж клоуни за цим стоять – ми маємо на це відповідь. Інформаційне сміття в голови наших громадян на окупованих територій підливають люди з наступного списку:

Ну а тут, власне, ми можемо побачити частину суми, яку виділяють московські куратори на існування цієї секти. Російський платник податків все оплатить, не переживайте!

 

Так чи інакше, усі, хто бере в цьому учать, будуть покарані. Усі хто прийшов на нашу землю зі зброєю, нею ж буть вбиті. А українські прапори повернуться без перебільшення на усі землі, де вони мають бути по праву. Так і переможемо!

Детальніше

0

Коментарі