хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Провокації – російське «фсьо»

  • 15.07.22, 15:28

Як повідомляють наші джерела, Запорізька АЕС залишається одним із найцікавіших для окупантів об’єктом для здійснення різного штибу провокацій.

То півника Лєбєдєва привезуть «проспівати» російську «зорьку» з будівлі енергоблоку, куди його як свідомого фахівця в «близькоядерному» колі проведуть попри обмежений доступ й у супроводі озброєних рашистів. Навіщо пропускали у «закриті» приміщення – досі загадка. Хіба, може, мав надати «цінні» вказівки українським атомникам?

За кілька днів по тому, 13.07.2022 року, о 10-й годині у взагалі забороненій для прольотів зоні в м. Енергодар та неподалік ядерного об’єкту був зафіксований проліт щонайменше одного гелікоптера вогневої підтримки Ка-52 вкс рф, який скинув невідомий предмет циліндричної форми на один з корпусів учбово-тренувального центру атомників, розташований безпосередньо перед промисловим майданчиком ЗАЕС.

Отже, загарбники продовжують нехтувати правилами ядерної безпеки – можливо, задля дискредитації Збройних Сил України – та створювати загрозу надзвичайної ситуації з непередбачуваними наслідками планетарного масштабу.

0

Коментарі