Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Довічний «няшка»

  • 19.01.21, 14:15

Повернення Олексія Навального до Росії та арешт є однією з ключових тем провідних світових ЗМІ.

Питання про отруєння Навального пролунало і на щорічній прес-конференції Володимира Путіна, яка відбулася 17 грудня 2020 року. На ній президент РФ, не називаючи опозиціонера на ім'я, сказав, що "пацієнт берлінської клініки користується підтримкою спецслужб США". І, за його словами, "тоді спецслужби, звичайно, повинні за ним доглядати". "Але це зовсім не означає, що його труїти потрібно. Кому він потрібен-то. Якби вже хотіли, довели б до кінця", - сказав Володимир Путін.

Президент РФ по якимось містичним мотивами вже багато років уникає називати Навального на ім'я. Він для нього «пацієнт», «фігурант», «особа». Це показник не сили, а слабкості та особистісних комплексів ...

Зі слів Путіна слідує, що він визнає стеження за Навальний, яке цілком могли вести «феесбешники», за «дивним збігом» хіміки за спеціалізацією. Але зі слів Президента не обов'язково, що ця бригада хотіла отруїти Олексія, тому що він вважає, що якби хотіли отруїти, то отруїли б. Путін вірить в якість «отравітельской» роботи своїх спецслужб.

Те, що дані для Навального з приводу обставин його отруєння збирали спецслужби (скоріше не США, а Німеччини та Великобританії) - так це ніхто і не заперечує. І що?! Хіба це підпадає по статтю про держзраду? Тим більше якщо тебе і твою дружину труять, переслідують держструктури, то тут вже не так багато залишається варіантів вибору підтримки.

Все путінське оточення (включаючи його дочок) має на Заході рахунки і нерухомість, багато - документи про громадянство і види на проживання. Хіба вони - не потенційні (і справжні) шпигуни і зрадники? Навальний хіба ж мав коли-небудь доступ до держтаємниці?

Вже зрозуміло, що 2021-22-й роки обіцяють бути, м’яко кажучи, не дуже стабільними. Трансфер влади, чутки про невиліковну хворобу, розкол «еліти», кланові війни... У такій ситуації для Кремля вкрай важливо позбутися потенційних лідерів протесту. Вони побачили, як запротестувала ще вчора така стабільна і забита Білорусія і злякалися. Ось тільки у сусідів не виявилося гідних лідерів.

Навальний останнім часом теж не схожий на народного вождя, у нього маса недоліків, занадто "няшний" він якийсь. Багато хто його не любить і це нормально. Але для Кремля крім Путіна взагалі не повинно бути нікого в політичному полі. Цар один - і крапка. Тим більше, якщо він сам себе вважає «Довічним»! 

Детальніше: https://censor.net/ru/blogs/3242588/dovchniyi_nyashka?fbclid=IwAR3-yys16e7MZpqDsu5qXthkSf7APgxUelrW1kxm1kcjs6DIVkcUZWo4ojk

0

Коментарі