хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

СБУ затримала власного співробітника за вимагання хабара

  • 24.09.20, 13:11

Оперативники Головного управління внутрішньої безпеки СБ України затримали у Краматорську співробітника Служби за вимагання хабара.    

Досудове слідство задокументувало, що слідчий ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях вимагав $30 тисяч у іноземця, який є підозрюваним у кримінальному провадженні. За цю суму зловмисник обіцяв змінити правову кваліфікацію складу правопорушення, а також сприяння в укладенні угоди про визнання винуватості та повернення вилученого майна.

Оперативники спецслужби затримали слідчого у власній квартирі, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України. Правоохоронці провели обшуки за місцями роботи та проживання зловмисника.

Наразі до суду подано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від займаної посади.

Операція проводилась  спільно з Головним слідчим управлінням Державного бюро розслідувань під процесуальним керівництвом Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора.  

Детальніше: https://ssu.gov.ua/novyny/u-kramatorsku-sbu-zatrymala-vlasnoho-spivrobitnyka-za-vymahannia-khabara?fbclid=IwAR3vvFzPDfMJ9NeQ9RW3rhNtgH0IvF-9TRCuRuxd-EFZmAfotlgT5f9c30o

0

Коментарі