Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Побажання

  • 03.12.09, 21:25
Спокійно йди серед галасу і поспіху - пам'ятай який спокій може бути в тиші. Так далеко, як можна бути в добрих стосунках з іншими людьми не відрікаючись себе. Власну правду говори спокійно і ясно, одночасно слухай те, що говорять інші, навіть якщо вони глупі та егоїстичні, адже вони теж мають свою історію.

Якщо порівнюєш себе з іншими, то можеш стати пустим, бо завжди будуть кращі і гірші від тебе. Радій з того, що зробив, але одночасно з того, що плануєш.

Завжди роби всю працю з серцем, не дивлячись на те, яка вона маленька, непомітна або щоденна. Вона є тривалою вартістю на шляху Твоєї змінної долі. Збережи обережність у своїх початках - бо світ є повний обману. Але нехай це не закриє Тобі правдивих чеснот, багато людей прагнуло до високих ідеалів і повсюду життя є повне героїзму.

Будь собою, а особливо не знищуй почуття: не будь циніком по відношенню до кохання, бо хоч має обличчя сухості і розчарування, все одно воно є вічне як трава. Спокійно приймай те, що роки несуть - без жалості втікаючі ознаки молодості - з віком приходить мудрість. Розвивай в собі силу духа, щоб в несподіваному нещасті могло стати для Тебе підтримкою. Але не переймайся тим, що придумує твоя фантазія. Більшість страхів родяться з фантазії та самотності. Поруч зі здоровою наукою будь лагідним до себе.


Ти є дитиною Всесвіту, не менше ніж зірки і дерева маєш право бути тут, і чи для Тебе це ясно чи ні, не сумнівайся, що Всесвіт є такий яким має бути.
Отож будь в мирі з Богом, що б Ти не думав про Його існування і чим би Ти не займався, і які б не були Твої прагнення: в гомоні вулиці, в сум'ятті життя зберігай мир зі своєю душею. З цілим собою, з таким собою яким Ти є, з Твоєю важкою працею і розвіяними мріями, цей світ все одно є прекрасний. Будь уважним, намагайся бути щасливим,бо Господь любить Тебе понад усе і прагне твоєї радості!


2

Коментарі

13.12.09, 21:37

Секта Огонь Возраждения 2 "Show must go on ..."

    23.12.09, 21:37

      Гість: Сандорка

      33.12.09, 21:43

      Дякую. Годі й придумати більш підходящий момент для цієї замітки. Проитала і якось полегшало. . .

        43.12.09, 21:45Відповідь на 3 від Гість: Сандорка