хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

вчора була зустріч з депутатом Оксаною Білозір і тячівцями

  • 10.09.08, 09:55

до будинку культури навалилось чимало люду, всі чекали її, депутата ВР , народну артистку - Оксану Білозір. почалась зустріч із представлення шанованої гості головою районної ради. виглядала Оксана Білозір доволі втомленою і, як на зіроньку української естради, тьмяною. Звичайна кофточка у спортивно-вуличному стилі, однак взута у позолочених черевичках. Мала трохи розкуюджену зачіску. Символічно у руках красувався помаранчевий мікрофон, через нього було чутно виправдання у сторону Президеента. Гудила пані Оксана Юлію Тимошенко, як політика. Перестрибувала з однієї теми на іншу, поверталась до вже сказаного, активно жестикулювала. Намагалась створити невимушену атмосферу, виступала зі сцени, однак спиною, спершись на стіл (за яким мала виступати). Під час виспупу її мляво слухали присутні, один чиновник, який сидів на першому ряді, схилив голову, закрив оченята і - заснув, час від часу прокидався, коли пані Оксана змінювала темп голосу. а у залі звучали без передстанку мелодії з викликів на мобільних телефонах. очевидно, що аудиторі сиділа солідна, всі ділові - справи через мобільний дехто вирішував безпосередньо у залі.

з аудиторії прозучало декілька, трохи напряжних для Білозір, питання. на них давала не логічні і невідповідні відповіді. До прикладу, звучало:

Чи коректно переходити з однієї партії до іншої?

Відповідь:

- яка різниця хїто куди переходить? (звичайно звучало і продовження, але воно трохи відходило від теми питання).

Народ після зустрічі залишився усміхнений, а це головне. Люди побачили "живу зіроньку" - а що ще народу треба. Хліба і видовищ. Видовища дали, а хліб...

3

Коментарі