хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

ранок добрий.

  • 16.08.08, 09:46

Ото хотілось у суботу поспати. та ні, не тут то було.

не вспіла я розкрити оченята, як тато вбіг до мене у кімнату і почав щось кричати, на щось скаржитись і в той же час тримає у руках телефон. єдине що я зробила, то підняла голову і поглянула на нього з поглядом, що говорив: ЧОГО ПРИПЕРЛИСЬ?Він дає мені телефон і каже: "У мене нема мережі, що сталось?", - і вийшов. Я довго не думала і в слід йому, сказала, що треба новий телефон купити. На цьому думала все закінчиться, та ні. все лише почалось, тато таки добився того, щоб у телефоні зявилась мережа. і моїм вже завданням було налаштувати йому ммс. Ой, і панікьор він у мене. ї

та на цьому ранішні дратування не закінчились.

У вас є вдома коти?А вони такі ж як і моя кішка: ВРЕДІНА і ЗАРАЗА.Справа у тім, що я то і вже ніби пригостидла всі чим тільки можна свою кішку: шматочки дрібно нарізані шинки, котячий корм, шматочки сиру, молочко, але їй все мало. Зараза нічого з того не їсть, сидить біля мене і мляво виголошує своє : "М"ЯУ".

Бррр, як мене дратує це, ну невже не можна дати мені спокій, коли я їм?

 Отаке, ранок ніби нормальний, буває і гірше, але ж СЬОГОДНІ - СУБОТА я хочу відпочивати у всіх розуміннях цього слова від усіх.

 

3

Коментарі

116.08.08, 10:16

такаж історія хочу спати