хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Для 9-В класу

  • 07.02.08, 08:02

Тема уроку: Microsoft Office Publisher 2003

При використанні Publisher 2003 — додатку для підготовки публікацій, що входить у систему Microsoft Office System — істотно спрощується створення, оформлення і публікація маркетингових та інформаційних матеріалів професійної якості. Можна створювати матеріали для друку, відправлення по електронній пошті і розміщення в інтернеті, використовуючи той же знайомий інтерфейс, що й в інших додатках Microsoft Office System. Publisher 2003 виводить створення і публікацію маркетингових матеріалів на новий рівень.Publisher2003 дозволяє створювати безліч самих різних публікацій - від візиток і рекламних листків до складних брошур і каталогів. Publisher 2002 пропонує широкий вибір форматів і опцій друку, так що ви можете користуватися цією програмою як в офісі для роботи з професійними документами, так і удома, щобдрукувати барвисті запрошення, листівки і все, що душа побажає.

Створення нової публікації

Коли ви вперше створюєте публікацію за допомогою майстра публікацій (Publication Wizard), Publisher 2003 заносить одержану від вас інформацію в Набір особистих настройок (Personal Information Set). Таких набору чотири: Основна робота (Primary Business), Додаткова робота (Secondary Business), Іншаорганізація (Other Organization) і Будинок/Сім'я (Home/Family). Після того, як інформація в цих наборах буде одержана, Publisher 2003 автоматично вставлятиме її у ваші публікації, так що вам не доведеться кожного разу друкувати їїнаново.

Почнемо:
  1. Клацніть на кнопці Пуск (Start). Відкриється головне меню.
  2. Клацніть на Програми (Programs). Відкриється підміню Програми (Programs).
  3. Клацніть на MicrosoftPublisher 2003. Програма Publisher 2003 відкриється.
  4. У області завдань Нова публікація (New Publication) клацніть на направленій вниз стрілці у віконціПочати із зразка (Start from а design), щоб побачити можливі варіанти.
  5. Клацніть на рядку Потипу публікації (By Publication Type). У списку під віконцем По типу публікації (By Publication Type) відобразяться доступні типи публікацій. Якщо виділена опція Швидкий перегляд (Quick Publications), у вікні попереднього перегляду справа можна подивитися зразки оформлення публікації.
  6. Клацніть на рядку Інформаційні бюлетені (Newsletters). У вікні попереднього перегляду відобразяться зразки публікацій.
  7. Встановіть курсор над опцією Accessory Bar Newsletter. Навколо зразка з'явиться рамка.
  8. Клацніть усерединірамки, щоб виділити формат Accessory Bar Newsletter. При цьому відбуваються три речі. По-перше, у області завдань з'являються опції Newsletter. По-друге, з'являється перша сторінка вибраного вами формату, і ви можете робити на ній необхідні зміни. В- третіх, з'явиться діалогове вікно, що інформує вас про те, що майстер автоматично збере інформацію про вашу компанію і запропонує вам клацнути на OK, щоб підтвердити інформацію.
  9. Клацніть на OK. З'явиться діалогове вікно Особиста інформація (Personal Information).
  10. У полі Виберіть тип особистої інформації (Select а personal information set to edit) клацніть на Основна робота (Primary Business).
  11. У полі Особиста інформація для цього типа (Рersonal information for this set) введіть Друцилла Вольфенпікель.
  12. Натисніть клавішу (Tab), щоб перейти до наступного поля.
  13. У поле введення адреси введіть WA 10101 Сієтл, вул. Дубова, 1234.
  14. Натисніть клавішу (Tab), щоб перейти до наступного поля.
  15. У поле введення Телефон/факс/e-mail (Phone/fax/e-mail) введіть тіл: 206-555-01. Натисніть клавішу (Enter). У наступному рядку введіть факс: 206-555-01. Натисніть клавішу (Enter). У наступному рядку введіть [email protected].
  16. Натисніть клавішу (Tab), щоб перейти до наступного поля. У полі введення Назву організації (Organization name) введіть компанія "Все для саду".
  17. Натисніть клавішу (Tab), щоб перейти до наступного поля. У поле введення Девіз (Tag Line Or Motto) введіть Хай наше життя квітне як сад. У полі введення Посада(Job or position title) введіть Випускаючого редактора.
  18. У області Колірна схема (Color schemes) відзначте віконце Include color scheme in this set check. Клацніть на направленій вниз стрілці в полі For print publications. За умовчанням встановлена колірна схема Trout. Коли ви клацнете на направленій вниз стрілці, ви побачите інші варіанти колірних схем. Виділіть Зелена (Green).
  19. Клацніть на кнопці Update. Введена вами інформація буде поміщена в цей бюлетень і у все подальші створювані вами документи - вам не доведеться кожного разу вводити її наново, але ви у будь-який момент можете її зрадити.
  20. Клацніть на кнопці Зберегти (Save). З'явиться діалогове вікно Зберегти як (Save As).
  21. Перейдіть в теку Offise  SBS\Publisher\Chap22, введіть TGC- NL в поле введення Ім'я файлу (File Name) і клацніть на кнопці Зберегти (Save).
  22. Клацніть на кнопці Закрити(Close)
Д/з Опрацювати конспект .Робота з публікаціями
Чи подобається вам така форма уроку?

40%, 2 голоси

60%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Останні статті

Коментарі

Гість:

19.02.08, 11:57

Написано добре, але Ви розповідаєте краще.

    Гість: SasH____OK

    29.02.08, 12:04

    Все ясно. Зрозуміло. Aле можна було б і пограти контру, або піти до дому

      Гість:

      39.02.08, 12:10

      Дуже хороший урок.

        Гість:

        49.02.08, 12:10

        урок very good

          Гість:

          59.02.08, 12:12

          Надо чтовы нашы желания совпадали снашыми возможностями...Или играем Конту или идем домой

            Гість:

            69.02.08, 12:12

            кльово

              Гість: SasH____OK

              79.02.08, 12:12Відповідь на 1 від Гість:

              Вовка - ставлю тобі 12 балів за П.Р.

                Гість:

                89.02.08, 12:13

                Вован ти за чи проти?

                  Гість:

                  99.02.08, 12:14

                  Ні не подобається.

                    Гість:

                    109.02.08, 12:14

                    прикольно хоч я не читав всього

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна