хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Новини нашого кішлака

  • 22.02.19, 12:54
Iryna Gerashchenko

Народ ображається: де новини нашого передвиборчого «городка»?
В дні пам‘яті не могла про них писати, але новин таки назбиралося. 44 кандідати, як не крути.

*****
Кандідат Ігор Ше ходить в синій шапці. Жарко. Шапку виборці вже впізнають, кандідата ще ні.

Кандідат Олександр Ше ходить в лижному шоломі. Холодно. Зате не сплутати з іншим Ше.

Кандидат Дмитро Г. знайшов аж 11 з необхідних 199 членів комісій. Гроші на відкриття виборчого фонду ще не знайшов. Ні сили, ні людей, ні грошей.

В кандідата Дмитра Д. є і фонд, і гроші. Він повісив борд зі своїм фото й написав, що злодій знову на волі. Народний контроль - в пошуку.

Кандідат Вова Зе ховається від ЗМІ і виборців, й робить,що вміє - дає концерти електорату. На коліна перед Україною за « продажну дівку» не став. Коліна чекають Владіміра.

Кандідат Володимир Пе під домашнім арештом, проводить агітацію на дому.

Кандідату Олегу Ля знову пробили шини в радикалбусі, але такі дрібниці не зупинять РаКаманду, яка готується задати жару ЗеКаманді на всіх довженківських фронтах.

Кандидат Аталотій грозно грозиться відірвати вуха. До відрубаних рук і ніг - ще й відірвані вуха. Реально - страшно.

Кандидат, пані Юлія, привезла з ланчу в Мюнхені красіву фотографію 9 на 12 с наивной подписью «на память». Наївну подпіс перекреслено і зверху виведено каліграфічним почерком «говорили про газ» .

Кандидат Ку поводиться як ку-ку. Але це в нього перманентне.

Кандидат Юрій Б (не плутать з Юрієм Т) вигнав довірену особу з довірених осіб, а так красиво все починалося - за життя на все життя .

Кандідат Андрій прочитав три умови одного відомого українця і погодився .

Пан Петро розбушувався. Продовжує піаритися. У Мюнхені на безпековій конференції піарився з віце- президентом США Пенсом, канцлером Німеччини Меркель, Генсеком НАТО Столтенбергом і іншими президентами і прем’єрами. В Києві піарився з Президентом Європейської Ради Туском. Потім піарився на Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. В перервах між піаром без усталі пробиває шини, не пускає кандідатів на телеканали (лічно), нападає на їх штаби (лічно). Й замість юліноі тисячі роздає Петрову тисячу (лічно) - якраз з офшору прийшла виручка з ліпецкоіфабрики.

Отаке в нас зешебісь, друзі. Соррі, як про когось з 44 не написала. Я ще не всіх вивчила.
5

Коментарі