Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Вот с кого Янукович брал пример, да не расчитал

  • 24.04.14, 16:52
«Путін блефує. Росія не в стані вести військову кампанію», - переконаний Касьянов. Путін пішов на українську авантюру через брак внутрішньої легітимності – останні президентські вибори важко назвати чесними – та намагаючись консолідувати народ зовнішньою загрозою. «Путін вірить, що він лідер всього світу», - сказав Касьянов і додав, що він і сам підтримував Путіна в 2000-му році та навіть досить успішно з ним працював в якості прем’єр-міністра. Касьянов вважає, що Путін внутрішньо не змінився. Увесь цей час він лише прикидався демократом та йшов до своєї мети – усієї повноти влади. Але в цьому разі він прорахувався щодо реакції Заходу на його дії в Криму.

Президент Росії не розуміє універсальних морально-етичних цінностей і не вірить, що інші люди сприймають їх серйозно. На його думку, все у світі можна купити і продати. Квола реакція Заходу на агресію Росії в Грузії затвердила його в думці, що Захід лише прикидається, що вірить у права людини та інші принципи. Санкції з боку країн ЄС, особливо Німеччини, розповів Касьянов, стали для Путіна справжнім шоком.

Він закликав Захід бути послідовним у своєму тиску на Росію, щодня вдаватися до нових кроків, розширювати список санкцій та голосно критикувати російське керівництво за агресію в Україні та масштабне порушення прав громадян в середині Росії.

Только у януковича не получилось абсолютной власти, не помог ни золотой батон, ни золотой унитаз, так дешевое позерство, развал страны и десяткм погибших на майдане. Может хоть это сбудется.

15

Останні статті

Коментарі

124.04.14, 17:25

    224.04.14, 19:20

    знакомые пида@асы

      Гість: Stop_Putin

      325.04.14, 14:13Відповідь на 2 від снайпер1

        428.04.14, 00:19