хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Не такий страшний ковід19

  • 24.10.20, 22:03
   Як показує Білоруський досвід ,що  не такий страшний ковід 19 , як вибори 2020. Киргизький теж показує,а Америка влітку показала , що  і вона нестабільна. До речі у нас теж  вибори взавтра ,і карантин .Хоча як роз* яснив Конституційний Суд України карантин вводять при надзвичайному чи військовому стані, а вибори  під час цих станів не проводяться, Тож вибори  і карантин одночасно буть не можуть. Укрупняти райони постановою згідно конституції  теж   не законно, тож і вибори до них  теж не законні. Голосування за партії в крупних отг, та в район  і в область людей заплутає, тай воно не конституційно,бо обирати ми маємо депутатів ,а не партії. А ковід ,як  і будь -яку болячку потрібно лікувати , а не тестувати чи асфальтувати. Витраченних на тести грошей вистачило б  не на одну тисячу апаратів  швл чи на інші потреби . Тож думайте люди.думайте.
3

Останні статті

Коментарі

124.10.20, 22:14

страшный коронавирус, страшный, мне сегодня о нем рассказала моя подруга детства по телефону, она работает в инфекционке медсестрой, как раз с больными, у них сражу одновременно заболело шесть сотрудником ковитом. Она чуть не умерла и сказала, что это очень страшная болезнь. А до того как заболеть, ничего страшного о болезни не думала и поддерживала Лукашенко в его высказываниях о коронавирусе, теперь же думает по другому

    224.10.20, 22:38Відповідь на 1 від Tро*На*

    На жаль дехто хворіє важко . а дехто й помирає ..та напевно вже зрозуміло що карантином цей вірус не знищить. Карантин може лише відсунути пік захворюваності на зиму тобто на ту пору року коли ми хворієм найчастіше бо імунітет у нас найнижчий.А чи варто?

      анонім

      324.10.20, 23:26Відповідь на 2 від mukola1976

      Так весь смысл карантина - избегание пиковой нагрузки на больницы. Лучше когда суммарное количество больных поступающих в лечебные учреждения "размазано" по времени.

        425.10.20, 07:03Відповідь на 3 від анонім

        Так весь смысл карантина - избегание пиковой нагрузки на больницы. Лучше когда суммарное количество больных поступающих в лечебные учреждения "размазано" по времени.Згоден що краще, але в Білорусі або в Швеції старт другої хвилі почався з мінімуму захворівших а ми стартуєм в другу хвилю на пікові,на максимові першої. В цифрах це буде виглядать так: якби ми стартували 600--800 осіб на добу то мали б до 5000 тисяч зараз , а ми стартували з 4000 тож на жаль є підстави припускать , що до 15000 або й до двадцяти можна дійти . Хворіть треба тоді коли сильний природній імунітет, а не ждать на вакцину зимою,яка поки засвоїться той літо прийде. Коротше розводять на гроші ,а в якості реклами смерть рідних та близьких . Тому як на мене краще вже перехворіть осінню, ніж зимою.

          525.10.20, 10:46

          Так, подумати є над чим.
          Але про вибори - Вони ще ніколи не робились такими стерильними.)))
          Такими "чистими" руками.
          І байдуже все, хай ковід почекає.)))))
          Так і хочеться сказти - ПОЖИВЕМО ПОБАЧИМО, але доживуть не всі.
          якщо взяти статистику то на 40 мільйонів - один мільйон померло.
          тож скільки помре в Україні?