хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Какой в этом году грипп по китайскому календарю?

що саме цікаве, так це те шо люди, котрі вірять в конспіративні теорії щодо ситуації з грипом як то - змова фармацевтичних компаній щоб зірвати КУШ на марлевих пов'язачках, чи шо це все тимошенко.....тому шо......ну хз нахера але ПЕРЕДВИБОРЧА КАМПАНІЯ! так ось вони вважають себе розумнішими і раціональнішими за інших.

при тому що альтернативних данних в них немає і основні аргументи - порівняння кількості загиблих зараз з середніми показниками минулих років, що є квадротупо, бо згідно такої логіки треба перейматися вже коли тисяч 400 загнеться і щоб зупинити епідемію тре буде бомби скидувати на львів, адже вірус розвивається блискавично і найстрашніше в ньому не скільки ВЖЕ, а скільки МОЖЕ БУТИ, якщо мова йдеться про новий вид.

їхня підкатегорія: громадяне з партії "ЇЖТЕ ЧАСНИК!!". вони поклоняються ідолу часника вірячи шо він наш народний афроукродізіак і взагалі ЇЖТЕ ЧАСНИК!!!
сподіваються вони вимруть першими. так було б справедливо.

цікаві оппоненти з іншого табору: "в мене вчора був свинячий грип". "вчора цілий день ходила по магазинам, потім з подругою в кахфе сиділа, почувалася чудово, але ближче до кінця дня якось......втомилася. о 3 ночі зрозуміла, що у мене болять очі, здається шось в горлі.....якось не так, і ще - хочеться спати....... температура вже була сто тисяч, тиск 130 на 90, клізма не допомогла. викликала реанімацію. вони приїхали, без біоскафандрів, дали пігулки і поїхали. але я знаю що то були НЕ ТІ пігулки, адже вони навіть не захотіли слухати що вчора в маршрутці зі мною їхав гоп і пив ЛЬВІВСЬКЕ пиво. на ранок температури не було, спати не хотілося, але голова....здається якось щось не так. покидьки лікарі - ледь мене не вбили. дякувати богу я ЇЛА ЧАСНИК!!!!!"

(с) _dmitrov_ (с) http://users.livejournal.com/_dmitrov_/
1

Коментарі

Гість: Imun

118.02.10, 10:41