Дети с детского сада уже знают, что такое секс (с)

  • 07.07.09, 21:35

Таке, і щось подібне на "Ми, коли були у їхньому віці, були не такими ..." і далі по списку перелік негативних рис, притаманних сучасній молоді, дітям і т.п. Скажу я Вам, зовсім не дивно почути з уст людини, старшої на покоління, такі слова.

У них вчувається проста констатація факту з легким натяком на осуд. Але не більше того, навпаки. Акцент йде на те, що мої попередники були кращі, а я і мої однолітки гірші від проекції старшого покоління на років 20 молодшого.

Бісить інше: повна відмова брати відповідальність за сучасний стан речей в суспільній моралі на свої плечі. "З кого ж вони беруть приклад, ми були не такими" -- як мантру повторюють вони знову і знову. 

А слово "були" найцікавіше в цій конструкції. Я, всі ми, не маємо ані найменшого уявлення про те, якими Ви були 20 років назад. Ми беремо приклад з Вас теперішніх. Що пропагуєте Ви у свої 37, те з радістю виконуємо ми вже у свої 17. Dixi (. 

Спостереження, за яким набридло спостерігати мовчки.

  • 07.07.09, 20:06

А все через, вибачте, срану інтелігентність, яка не дає змоги відразу грубо рубати з пліч. Як ото ж любимо ми влізати в чужі стосунки закоханих своїми порадами, приколами, побажаннями??.. Уууу. Напевно, в мене прищеплюється імунітет до втручання людей зі сторони в мою інтимну сферу.

 

Так от, сам грішу тим, але собі і Вам настирливо рекомендую, навіть під приводом закадичної дружби, бажання допомогти чи ще якоїсь причини, Вами ви/продуманої, не суватись своїм носом туди, де бажано залишатись закоханим удвох. Скажу чому, існує реальна загроза переманити на свою сторону когось з партнерів. 

З.І. Звісно, якщо у Вас є мотиви і наміри щодо когось з пари, то дійте прямо протилежно.  

Багато про щось перед обідом

Стенографую плин думок, тому навіть уявлення не маю, куди це призведе.

За вікнами звичайне небо, з хмарками. Нічого особливого. Знову замругав конвертик у кутку сторінки: Тарасик  не хоче уйматись, а по голові стукнути нема кому. З-за зубів витягую останні зернятка чорниці й поволі до мене доходить, що скучно. Ліньки зі скукою боротись. Скучно боротися з лінню. Класичні забавки з серії Grow вже пройдені, половина малини зібрана, порічка хай ще повисить. Надворі зараз жарко, тому висовувати носа надвір не буду. Нагадав собі, що треба подзвонити до завлаба, взнати, як працюватиме лабораторія в час відпусток. 

Він у відпустці. А я, як і не знав, що таке відпустка, так і не знаю. Напевно, то щось схоже на канікули.) Треба буде піти на тиждень-другий доламати свої зразки, поки студіків-практикантів нема. Але не сьогодні. Мала в аеропорт подалася, нє, не буду про ревнощі думати.

Клітковина з малинки, заправленаї чорницями зі сметаною, робить своє діло. Думки плавно перекочовують в гастрономічне русло. Кухня піді мною, але ніякого руху, та навіть запаху до мене не доноситься. Цікаво. Уявлення не маю, що їстиму... доста про то.

 Згадав, що хотів глянути в неті про констеляцію. Не можу знайти ще одного загубленого року в даті початку нової ери. Чотири роки втрачено при царювання імператора Октавіана Августа, коли він правив під своїм іменем. Також забули між 1-м роком до н.е. та 1-м роком н.е. вставити нульовий рік. Ітого 5 років пропало, але констеляція Юпітера та Сатурна відбувалася між 7 та 6 р. до н.е., саме того року бракує.

Добре, що поволікся думками туди. Давно хотів розібратися з мовними групами семітів. З арамейською ясно, витіснена арабською. Вияснив з чим їдять іврит. Нарешті можна йти їсти. Смачного вам, хто ще не їв.

Котяра

  • 05.07.09, 21:43

Такими переляканими ми були.

Такими ми з допомогою бабці стали на козячому молоці, свіжій рибці та мороженому хеку, ковбасці та відварному язику. 

Завжди вважав, що чортяки не бувають з білою шерстю. death

While Your Lips Are Still Red

версію хто співає в коменти, тоді правильну відповідь дізнаємося методом чекера

Sweet little words made for silence Not talk Young heart for love Not heartache Dark hair for catching the wind Not to veil the sight of a cold world

Nightwish (коханню моєму присвячено)

Kiss while your lips are still red While he`s still silent Rest while bosom is still untouched, unveiled Hold another hand while the hand`s still without a tool Drown into eyes while they`re still blind Love while the night still hides the withering dawn First day of love never comes back A passionate hour`s never a wasted one The violin, the poet`s hand, Every thawing heart plays your theme with care Kiss while your lips are still red While he`s still silent Rest while bosom is still untouched, unveiled Hold another hand while the hand`s still without a tool Drown into eyes while they`re still blind Love while the night still hides the withering dawn X2

Гра на логіку... не без краплі везіння

  • 03.07.09, 17:16

Давно Бабник нічим не радував. Приходиться переймати ініціативу.

Остів ваш.

За вісім ходів треба максимально розбудувати інфраструктуру.

Мета:

 

>> гра ТУТ <<


44%, 4 голоси

22%, 2 голоси

33%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

\\\|||//|\|||\///_ _ _ _

  • 30.06.09, 22:57

Спека... Повітря розпалюється до позначки далеко за тридцять, а ти одягаєш захисні окуляри. Качок підсосу, вмикаєш запалення і на поворот стартера відзивається риком двигунчик під тобою. Навколо тебе починає створюватися люба носу кожного чоловіка атмосфера з продуктів згорання високооктанового бензину та мастила. Витискаєш важіль акселератора, вивільняючи з вихлопної труби 110 дБ відбірного звуку, і берешся міцно руками за штурвал.  Твердою рукою направляєш свого механічного друга туди, куди необхідно. Коли частота двугина перевалює за декілька тисяч обертів, по всьому тілі починають відчуватися легенькі удари камінчиків та іншого мотлоху, що підноситься з землі високою швидкістю обертання. Не знаю, яка модель у вас, але в мене це Efco STARK 25. Косить цей звір усе, бувало, що кущі по пару сантиметрів у діаметрі рубала.   

7 секунд | Gouache

Знову злами сірих вулиць, Я лечу мов крізь минуле, у своїм таксі Світлофори, шини, фари, Замість очей окуляри, я такий, як всі Знову лає свій мобільник шеф Випитуючи в нього де я є Приспів: А тут хтось фарби, розлив на небі фарби І хмари мов з вершками ice creаm, Хочеш - їж до забуття Небесні канделябри запалить ніч, стираючи грим Хоч на сім секунд життя Кожен день дзвенять монети, Про війну кричать газети, там горять мости Біля мене грають діти, Лікарі сердець закритих, на лікуйсь і ти Я стояв у полі і мовчав Я сім секунд не думав, просто знав Приспів Сірий колір днів, все життя залив Але я бачу сни Де люди без дахів, вчаться у птахів Вирушати до весни

Приспів

Виконавець: Gouache Стиль: Поп-рок Мова: Українська

День Конституції !

  • 28.06.09, 21:47

День Чудовий, коли проводиш його з найдорожчою людиною.

День Цікавий, коли повинен трьох іменинників привітати водночас.

День Гарячий, коли до сонця долучається потріскування багаття. 

День Ароматний, коли м'яско рум'яниться на вугіллі.

День Корисний, коли воно так і не потрапляє до шлунку.

День Слизький, коли спускаєшся з пагорба разом з дощовими потоками.

День Мокрий, коли сухими на тобі залишаються лише волокна, що контактували з антиперспірантом.

День Смішний, коли у плафонах автобусних фар хлюпається вода.

День Ваащє КЛАСС, коли нарешті можна відпочити після вичерпування десятка тон води з підвалу.


О чаклунка всіх чаклунок і володарка магії Води, зглянься над нікчемними жителями Львова та не вчиняй нам щодня Rainy_evening  

Я злий, тому гумор буде відповідним....

  • 26.06.09, 14:47

....

Хоронили Майкла Джексона. Порвали два баяна.

....