Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Галактика i.ua

_A-S_ - наймасивніша зоря нашої галактики з масою 80004 трлн. мегатон. Оскільки така вага спричиняє унікальне свічення в зеленому діапазоні спектра, то для неї виділено особливий спектральний клас Z. Вплив гравітації цієї зорі настільки великий, що орбіти зірок першого кола друзів-зірок вже заповнили всі можливі траекторії, а деформації орбіт відчувають тисячі небесних світил навіть третього найбільш віддаленого кола нашої галактики. Таку кількість сателітів важко втримати в покорі, тому час від часу зоря кидається потужними протуберанцями, вартістю 5 і 10 світлових років, деколи вони набирають форму льодяників та букетів.

S eRzH - найяскравіша зоря сузір'я Слонової Кості. Маса - 43885 трлн. мегатон. Розташована в галактиці таким чином, що з небосхилу практично не сходить. І зараз на і.ua теж. Дослідників приваблює вигідним розташуванням в полі зору кожної години доби. Заради цього навіть йде на значні жертви. Шоу льодяникових, букетних та іграшкових протуберанців заворожило деміургів нашого всесвіту, в планетарну систему зорі добавили планету Асер.

Камилка - пульсар. Коли магнітний полюс цієї нейтронної зорі (для замітки: нейтронні зорі характеризуються надприродною концентрацією духу) звертається до спостерігача, то потужний джет  лірично і прозово заряджених частинок створює незабутнє видовище, що нагадує формою губи Джолі або символ Інь-Янь.  

LOVIK - пилова туманність в сузір'ї Дракона. Об'єкт поклоніння в міфології остготів та вестготів. Питання, за що її повісили на небесній сфері й досі відкрите. В спектрі переважають чорні полоси.  

sonichka - одна з зірок-окрас нашої галактики. Науковий світ сперечається до якого спектрального класу її віднести. Одні схильні відносити її до класу B через випромінювання з кольором волосяя блондинок, але я більше схильний віднести цю зорю до спектрального класу А, бо в спектрі все ж переважають кольори ангельського німбу. Розташована ця зоря у найбільш затишній ділянці нашої галактики, що виключає будь-які гравітаційні конфлікти. Та й маса зорі доволі мала - всього 45 трлн. мегатон. 

TigressOnly - зоря спектрального класу К. Красива. Розташована в сузір'ї Тигра, єдина в цьому сузір'ї видима неозброєним оком, видима зоряна величина +8.  В нашому каталозі з'явилася 24.06.2006. З нашої обсерваторії в контакті на неї відкривається шикарний вид. Стає окрасою поліграфічних видань по космології. За студенськими переданнями споглядання цієї зорі на небі сприяє розв'язку задач з опору матеріалів. 

Емуранчик - крабовидна туманність у формі зайця. Утворена емоційним вибухом зорі Тушкан, яка скинула з себе лишній тягар. Розлітаючись газовими замітками, їх щільність падає і дуже часто зникає з поля зору. В центрі туманності залишилась невелика зоря, яка сяє чистим та непорочним світлом. Але це твердження лише гіпотетичне. Від спостерігача зорю закриває сама туманність та постійне віддалення з майже світловою швидкістю.

__Буська__ - тут ви можете спостерігати одне з найцікавіших явищ в галактиці. З міжзоряного пилу, музичного газу і пошлого брєду народжується нова зірка. Вона стрімко набирає масу (зараз маса досягає 6394 трлн. мегатон) і світимість. Доведено, що джерелом енергії для зорі стала ядерна реакція зчеплення говірок найбільшого села Пустомитівського району. 

Снусмумрик - окраса північного полюсу небесної сфери. Народи Скандинавії пов'язують цю зорю з культом Одіна, але й казки з її участю теж складають. Коротка характеристика: вік - 17 млрд. років, спектральний клас - К (переважають руді полоси у спектрі).  Запевняє, що знаходиться в сузір'ї Лева. 

котяра 37 - зірка -2-ї зоряної величини, одна з найяскравіших в сузір'ї Кота. Маса - 3427 трлн. мегатон. Спектральний клас G, але на цьому вся схожість з Сонцем завершується, клас присвоєно за першою буквою вмісту. Вік зірки - 37  млрд. років, що свідчить про швидке завершення її існування. З часом температура падатиме, газожирова оболонка розростатиметься, що перетворить зорю на червоного неповороткого гіганта.

Nicks -  ціла плеяда зірок, що обертаються навколо одного центру.  Але ця група небесних світил приречена на знищення, тому що потенціал газової туманності, що породила ці об'єкти, вичерпався, а центр мас цієї системи потрапив до пастки наступного елементу нашого каталогу.

comanche - тут без варіантів, найпотужніша чорна дира. Орбіта цього об'єкту проходить таким чином, що розбиває існуючі подвійні та потрійні системи, краде масу інших зоряних систем, яка безслідно зникає. Зафіксовані випадки втрати газу від 100 до 500 трлн. мегатон. Деякі слабші зоряні системи силою гравітації об'єкту були викинуті за межі галактики в бан. Більш детальне вивчення цього феномена обмежене ігнором, в який він ставить дослідників.

BazheNOVA - зоря з масою 6140  трлн. мегатон 9-ї зоряної величини. Спектральний клас - В (для запам'ятовування в якості асоціацій підійдуть слова: безапеляційність, безпардонність, безбашенність). Зоря-алкоголь. 

krik  - зовсім і не зоря, а комета з гранітним ядром. Комета рухається по орбіті з великим ексцентриситетом, в перигелії досягає межі з галактикою Adobe Photoshop. Її зображення звідти можна відновити лише за допомогою фільтрів. Свічення комети відбувається завдяки викидам газоподібної форми педофіліну, що відбуваються з фалічних наростів на її поверхні. Періодично покидаючи межі галактики в районі реалу, її видимий шлях по небосхилу пролягає через сузір'я Гортань Блондинки та Голубка. 

Хозяин-С - зірка в сузір'ї Великого Пса. Своїм розміщенням вказує на делікатний орган цього песика. ... 


Замітка функціонує в режимі Вікі. Дерзайте дослідженнями нашої галактики.


44

Коментарі

Гість: Gessle

19.11.08, 22:28

и даже я есть

    Гість: Gessle

    29.11.08, 22:28

      39.11.08, 22:29

      Володюсик - белый карлик

        Гість: Gessle

        49.11.08, 22:29

        Маса - 43594 трлн
        _A-S_ - наймасивніша зоря нашої галактики з масою 80004 трлн. мегатон

        ыыыыыыыы

          59.11.08, 22:29Відповідь на 1 від Гість: Gessle

          и даже я естьПовезло!

            Гість: Gessle

            69.11.08, 22:31

            comanche - тут без варіантів, найпотужніша чорна дира.

              Гість: JustAlive

              79.11.08, 22:31

              а я тож хочу

                Гість: Nicks

                89.11.08, 22:32Відповідь на 1 від Гість: Gessle

                и даже я есть Гордись.

                  Гість: Nicks

                  99.11.08, 22:32

                  Про себя напиши, чучело.

                    Гість: Gessle

                    109.11.08, 22:32Відповідь на 5 від CKB

                    и в чем же?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      18
                      попередня
                      наступна