хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

В мене скоро воскресіння, дайте відпочити

  • 22.04.19, 23:14

   Думала, ну ось, вибори закінчились і я відпочину, бо як же ж вони мене вимотали. Та не тут то було. Вже почали людям мати мізки з приводу парламентських виборів. І так не помітно, що люди отетеріли. Та маю заспокоїти, все це не так і страшно. Якщо Порошенко втече від відповідальності за кордон, а до цього його можна довести, так як він перед Україною не безгрішний, а якщо порушував закон, то будь ласка і відповідати прийдеться, це ж не маленьке там порушення рядової людини, а порушення закону самим президентом і гарантом! Ось тут я маю впевненість, що йому ой як не захочеться за грати, він втече. А нам, українському народу тільки  цього і треба, бо якщо втече гарант, за ним втече і його свита, бо вони ж всі пов’язані і зав’язані на обкраданні нашої країни і нашого народу. І все тут, хто з людей буде вибирати в Раду крадіїв. А якщо і не втече, то суд буде відкритий для українців і ми побачимо справжню сутність Порошенка, а хто ж захоче голосувати за партію того, хто нас обкрадав. Путінських шестірок, як виявилось, теж нікому не охота вибирати. Парламент буде належати українському народу! Парламент наш!  

2

Коментарі

123.04.19, 00:00

Порошенко буде в Україні , про його злочини - голосні слова і ні одного доказу, сутність він показав - для 25 % він найкращий президент

    23.05.19, 19:20

    Яка наївність! Послухайте хабатника Коломойського, який заявив що ВОНИ з Аваковим перемогли Порошенка! Вина Порошенка не доведена ніким, звичайні ПЛІТКИ. А "РЮКЗАКИ Авакова" і воровство "чесного" Коломойського в ПРИВАТ банку доведено міжнародними судами, на його рахунки накладено арешт. Так це Ваші "чесні прийшли до влади проштовхнувши в крісло Гаранта свого "Зє" на велосипеді!