Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Підтримайте автора!

  • 21.12.18, 20:39


На початку вересня минулого року у видавництві «Мандрівець» вийшла моя книжка «Кремлівський плагіат: Від "шапки" Мономаха до кепки Ілліча». Книжка не лише корисна українському читачеві, бо спростовує численні кремлівські міфи про самобутність і унікальність «великої й могутньої» російської культури, техніки, мови тощо, а й вельми цікава, бо містить маловідомі, а то й незнані широкому загалу факти. До того ж має ілюстрації, що якнайкраще унаочнюють викладений матеріал.

Книжка отримала добрі відгуки, як от у статті І. Лосєва Про "цивілізацію" плагіату або К. Родика "Велика й могутня" брехня та посіла почесне четверте місце у номінації «Обрії», підкатегорії «Науково-популярна література» у ХІХ Всеукраїнському рейтингу «Книжка року», організаторами якого є Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка НАНУ, видавництво «Смолоскип», фонд сприяння розвитку мистецтв, газета «Україна молода» та Центр рейтингових досліджень «Еліт-Профі».

Ось тільки автор і досі не може отримати винагороду за свою працю, оскільки згідно умов видавничого договору гонорар виплачується лише після повної реалізації накладу. Наклад досить невеликий, але книжка вже більше року ніяк не може розпродатися.

Тому, шановні друзі, дуже прошу підтримайте автора, придбавайте книжку «Кремлівський плагіат: Від "шапки" Мономаха до кепки Ілліча» на сайті видавництва Мандрівець, інтернет-магазинах Yakaboo, ВсіКниги, інших або ж у книгарнях ваших міст та рекомендуйте її своїм друзям і знайомим. Бо, правду кажучи, авторові вже нема чим платити за Інтернет.

До речі, поданим у книжці матеріалом тема далеко не вичерпується. Але чи варто щось доповнювати чи створювати нове, коли українців це не цікавить? Тож, якщо ви вважаєте, що це дійсно цікаво, проголосуйте, будь ласка, гривнею.

До речі, видавництво «Мандрівець» знижує ціни на цілий місяць з 19 грудня 2018 р. по 19 січня 2019 р. на 19 % на ввесь асортимент mandrivets.com/zyma-z-mandrivtsem

0

Коментарі