Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Любов, що зцілює...

  • 16.05.18, 23:32
Пардон, що фільм московитською... але ж однаково цього ніхто і не побачить.. фільм про любов і самопожертву людини і лікаря до людей.
0

Коментарі

117.05.18, 05:15

я полюбляю - дитиктива -кіно

    217.05.18, 23:44Відповідь на 1 від Shnec

    я полюбляю - дитиктива -кіноТо про любов людини і лікаря до людей про кращі людські якості які є в кожній людині і які необхідно в них проявляти..

      318.05.18, 05:22Відповідь на 2 від Слідопит

      я полюбляю - дитиктива -кіноТо про любов людини і лікаря до людей про кращі людські якості які є в кожній людині і які необхідно в них проявляти..я здався проявляти свої... на мох плечах всі друзі мого компаньона... після троїці їх буду розганяти.... але кіно подивлюся....в неділю

        418.05.18, 10:33Відповідь на 3 від Shnec

        я полюбляю - дитиктива -кіноТо про любов людини і лікаря до людей про кращі людські якості які є в кожній людині і які необхідно в них проявляти..я здався проявляти свої... на мох плечах всі друзі мого компаньона... після троїці їх буду розганяти.... але кіно подивлюся....в неділюДобру людину завжди обсідають чиїсь друзі. Певне таки треба вчасно давати пи*дюліну , щоб не сідали на шию. Бо то кожен так хоче комусь сісти на шию, така людська природа!

          518.05.18, 21:07Відповідь на 4 від Слідопит

          я полюбляю - дитиктива -кіноТо про любов людини і лікаря до людей про кращі людські якості які є в кожній людині і які необхідно в них проявляти..я здався проявляти свої... на мох плечах всі друзі мого компаньона... після троїці їх буду розганяти.... але кіно подивлюся....в неділюДобру людину завжди обсідають чиїсь друзі. Певне таки треба вчасно давати пи*дюліну, щоб не сідали на шию. Бо то кожен так хоче комусь сісти на шию, така людська природа!я що,нелюд, тому що для себе роблю сам...і тільки сам?