Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Донецькі реалії

  • 11.02.12, 11:47

За законами карми  Євген Шибалов «Дзеркало тижня. Україна» №5

На першому плані кандидат від влади Петро Єгоров, а в центрі заступник міністра Євген Сулима на зустрічі зі студентським активом Фото pauluskp.livejournal.com «Поварившись всего два месяца в котле „малого культа“, я обстоятельно и на всю жизнь понял эту механику…» Віктор Суворов. «Освободитель» У цьому житті трапляються речі, здатні похитнути стійкість переконань навіть невиправного циніка, матеріаліста та ідеаліста. Те, що відбувається в Донецькому національному університеті після того, як колектив вишу на виборах ректора в грудні 2010-го «прокотив» протеже Дмитра Табачника, у самому університеті інакше як «тридцять сьомим роком» не називають. Якщо згадати, що сам ДонНУ засновано саме в 1937-му, можна повірити, що закони карми існують, а дати визначають долю.

Нагадаємо, підтриманий Міністерством освіти і науки кандидат у ректори університету Петро Єгоров з тріском програв вибори, не набравши й третини голосів. Однак залишився керувати ВНЗ як виконуючий обов’язки. Його опонент професор Юрій Лисенко переміг, але добровільно відмовився від посади після того, як пережив судовий позов про визнання голосування недійсним і переслідування близьких. Його дружину Тетяну Лев, екс-проректора ДонНУ, міліція звинуватила в розкраданні. А невідомі хулігани побили Тетяну в під’їзді власного будинку, передавши «привіт чоловікові».

Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!
18

Коментарі

111.02.12, 12:40

    211.02.12, 12:41

    Так, пишуть вже всі газети про це неподобство

      311.02.12, 12:51

        411.02.12, 12:53

        Донецька влада черговий раз "прославилась" брехнею
        Але зверніть увагу, як мужньо тримаються студенти, Лисенко
        та "Чорнобиль-Допомога"! Справжні гарої нашого часу

          511.02.12, 12:57

          Ці всі СОБАЧНИКИ діють за принципом - якщо не виграв то випхав

            611.02.12, 13:05

            Гарний регіанал - мертвий регіанал. Поки вся регіанальна наволоч не висітиме на ліхтарях, до тих пір Україна буде країною зеківського "беспрєдєлу".

              Гість: Лютый Гриня

              711.02.12, 13:55Відповідь на 6 від Gaydamaka

              Гарний регіанал - мертвий регіанал. Поки вся регіанальна наволоч не висітиме на ліхтарях, до тих пір Україна буде країною зеківського "беспрєдєлу".

                811.02.12, 14:23Відповідь на 6 від Gaydamaka

                Гарний регіанал - мертвий регіанал. Поки вся регіанальна наволоч не висітиме на ліхтарях, до тих пір Україна буде країною зеківського "беспрєдєлу".Набагато простіше відправити їх працювати за здібностями: кого завгаром, кого масажистом, кого водієм, кого наглядачем за порядком на базарі.
                Ну не виходить з хама пана, давно вже люди помітили.

                  911.02.12, 14:23

                    1011.02.12, 14:29Відповідь на 8 від Східняк

                    Набагато простіше відправити їх працювати за здібностями: кого завгаром, кого масажистом, кого водієм, кого наглядачем за порядком на базарі.
                    Ну не виходить з хама пана, давно вже люди помітили.
                    Боюся, що з них вже не вийде ні гарного завгара, ні водія, ні наглядача. Єдина корисна річ, яка може вийти з лайна - це добриво...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна