Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Відпочинок в Мальовничих Карпатах

Хто має бажаня та можливість відпочити в Карпатах, а саме в Яремче, Ворохта, Яблуниця, Поляниця(Буковель) і т д, але не має де зупинитися, можу допомогти забронювати місця в садибах зеленого туризму, котеджах, базах відпочинку та готелях  на Новорічно-Різдвяні свята, та інший період.Також є можливість організувати єкскурсії(в тому числі на конях, квадроциклах) по мальовничих Карпатах, здати в оренду лижне спорядження,  сноуборди(в зимовий період часу), велосипеди, квадроцикли(верняно-осінній період),  можливість організувати захоплюючу вечірку, цікаві єкскурсії, частування гуцульських страв, знайомство з аборигенами(дикими оленями, козулями та кабанами.).....

Друзі пишуть, жзвонять 063 5748688.

http://www.yaremcha.at.ua/  skype: tapac2415, ISQ 392-447-372

 Проводиться замовлення на харчування в садибах зеленого туризму а також в ресторанах та колибах у Яремчі, Микуличині, Яблуниці, Ворохті. 2-3 разове харчування від 25-120 гр. В період травневих свят ціни на проживання в садибах зеленого туризму з усіма зручностями будуть від 40 гр,  2-3 разове харчування від 60 гр з можливістю вибору меню Європейської або Гуцульської кухні. Ціни в котеджах будуть коливатися від 70 гр з однієї людини. 

Є можливість замовити єкскурсійну програму на кінній кареті, яка схожа за стародавніми звичаями  в період Австро-Угорської імперії.

Є можливість здати в оренду квадроцикли, а також організувати корпоративний відпочинок у Карпатах з цікавими та захоплюючими програмами, звичаями та традиціями повсякденного життя Гуцулів.

Для того, щоб попередньо забронювати місце необхіно подати точну інформацію: кількість людей, на скільки днів, на який період, з харчуванням чи без.....

Друзі дзвонять, пишуть.

тел 80635748688 Тарас.

skype              tapac2415

isq                   479094650

http://www.yaremcha.at.ua/

[email protected]

Приєднатися до події

1

Коментарі