хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

deer2

попередня
наступна

Наша милиция,СБУ,прокуратура"нас бережет"

  • 09.01.15, 11:12
  • 09.01.15, 11:00
 

 О нашей милиции,Генеральной прокуратуре и СБУ басни можно рассказывать.

одним словом-лентяи , бандиты и воры.

08.09.2014 я зверталась з заявою до
Генеральноі прокуратури Украіни про обставини, які вказують на вчинення кримінального правопорушення, за які передбачена відповідальність за ч.4 ст.185КК Украіни, за фактом  крадіжки вчиненоі в особливо великих розмірах  та ч.5 ст.186 КК Украіни, за фактом грабіжу вчиненого в особливо великих розмірах організованою групою .В своїй заяві я просила, реалізувати   мої  права, як заявниці та   почати досудове розслідування щодо викладених в заяві фактів. Заяву  було зареєстровано.

09.09.2014 р. я звернулася  до  Служби Безпеки України   із заявою   про обставини, які вказують на вчинення кримінального правопорушення, за які передбачена відповідальність за ч.4 ст.185КК Украіни, за фактом  крадіжки вчиненоі в особливо великих розмірах  та ч.5 ст.186 КК Украіни, за фактом грабіжу вчиненого в особливо великих розмірах організованою групою,ч.2 ст.127 КК Украіни,за фактом катування або умисне заподіяння сильного фізичного болю з метою спонукання вчинити дііщо суперечать і  і волі;ч.1 ст.153 КК Украіни ,за фактом задоволення статевоі пристрасті неприроднім способом; ч.4ст .187 КК Украіни,за фактом розбою,спрямованим на заволодіння майном у особливо великих розмірах організованою групою. В своїй заяві я просила, реалізувати   мої  права, як заявниці та   почати досудове розслідування щодо викладених в заяві фактів. Заяву  було зареєстровано.

Перед цим, 28.08.2014 року я зверталась   до  Служби Безпеки України   із заявою    про обставини, які вказують   про можливість вчинення кримінального правопорушення, оскільки невідомі мені особи слідкували за мною , при цьому я  просила СБУ вжити заходів,які належать до  іх компетенціі  для захисту  моіх прав,мого майна,мене від протиправних посягань . 10.09.2014 року,Служба Безпеки Украіни  надала мені відповідь, в якій зазначено,що моє звернення   направлено для прийняття рішення до ГУ СБУ у м.Києві та Киівській області.

 15.12.2014 року, я отримала відповідь з Головного слідчого Управління  Служби Безпеки Украіни   від 09.09.2012 року ,в якій зазначено,що у зв’язку з відсутністю у моїй заяві від 09.09.2014 року відомостей про обставини,що можуть свідчити про вчинення кримінальних правопорушень,досудове розслідування яких здійснюють слідчі органів безпеки,відповідно до вимого ст.7 Закону Украіни Про звернення громадян, заяву направлено до ГУ УМВС Украіни в м.Києві,  але всупереч  положенням ст. 214 КПК України, даних про те, що зазначена заява внесена до ЄРДР  станом на сьогодні  я не отримала.

Вважаю, що така бездіяльність слідчого   СБ Украіни,прокурораГенеральноі Прокуратури Украіни суперечить вимогам ст. 214 КПК та призвела до того, що по моїй заяві не почато досудове розслідування.

Мене обікрали ,а мілыція  та СБУ нічого не робить. Склалось таке враження ,що мене обікрали саме працівники цих органів,тому,що сума(коштовність вкраденного дуже велика і тільки вони знали про той факт що я малащось цінне, що можна вкрасти.

пройшло чотири місяці а досудоверозслідування  не почато- тобто міліція,Генеральна Прокуратура та СБУ не хоче шукати злодіів.

Я зверталась в Генеральну прокуратуру,СБУ,міліцію- дарма.Написала до Уповноваженоі ВР Украіни (відповіді ще не отримала)та планую звернутись до президентаУкраіни.

При Януковичу(зеку) ,мене не …. не обкрадали,а при правильному Порошенко,що ХОЧУТЬ то і РОБЛЯТЬ. Немає на них закону,бо вони ж  при владі…..

0

Коментарі

123.06.17, 14:07

кака были скоты так и остались