Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

В шахты закопано полмиллиарда.

  • 30.08.11, 00:50
http://nashigroshi.org/2011/08/29/v-shahty-zakopano-pivmilyarda-znovu-zarobyly-efremov-i-yura-enakijevskyj/

Державні вугледобувні підприємства з 15 по 22 серпня уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 526,70 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПП «Укрстандарт-2009» виграло тендери ВАТ «Лисичанськвугілля» на суму 23,29 млн грн. Головним засновником компанії є ВАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Нові технології». Це одна з ключових компаній народного депутата Юрія Іванющенко (Партія регіонів), яка виступає засновником кількох десятків фірм.

Група компаній, які контролюються сім’єю голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, отримали підряди ДП «Донбасантрацит» і ДП «Луганськвугілля» на суму 11,43. Загалом тендерні здобутки єфремівських компаній у 2011 році склали 1 507,4 млн грн.

ДП «Дзержинськвугілля» за 274,15 млн грн. придбало устаткування у кількох десятків компаній.

ДП «Ровенькиантрацит» за 99,89 млн грн. придбало вибухові речовини та роботи з капітального ремонту гірничо-шахтного обладнання у ТОВ «Донметальянс», ТОВ «РемТехСервіс», ПАТ «НВП «Спецвуглемаш», НВПП «УТЕК», ПАТ «Горлівський машинобудівник», ПАТ «Дружківський машзавод».

ДП «Львіввугілля» за 39,90 млн грн. придбало устаткування, акумулятори, два локомотиви, робочий одяг і вакуумні дугогасильні у  ПАТ «НВК «Гірничі машини», ТОВ «ВКФ «Електронтехсервіс ЛТД», ПАТ «ВКФ «Амплітуда», ТОВ «Промисловий одяг», ПАТ «ТЕТЗ-інвест».

ДП «Свердловантрацит» за 35,35 млн грн. придбало устаткування, гідравлічні стійки, електроапаратуру, ручні інструменти, послуги перевезення робітників автобусами, послуги з надання кредиту у розмірі 100 млн грн., смолу Беведан у ТОВ «ТД «Макіївська автоматика», ТОВ «БК Гліфада», ПП «Альянс Групп ЛТД», ТОВ «Пром-Електро», ТОВ Фірма «ЛЕГ», ДП “ТД” ТОВ “НВО “Червоний металіст», ТОВ «Конард», ПАТ “Дочірній банк Сбербанку Росії”, ТОВ «Укртехгруп».

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 23,29 млн грн. придбало у ПП «Укрстандарт-2009» електродвигуни, рейки, вироби металеві та послуги з ремонту машин.

ДП «Торезантрацит» за 13,40 млн грн. придбало пластмасові та сталеві труби, рештаки та канати у ТОВ ДТСФ «Донецькхімоптторг», ПП «Водолей», ПрАТ «ВО «Стальканат-Сілур».

ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 10,71 млн грн. придбало канати у ПрАТ «ВО «Стальканат – Сілур» та замовило проекти та фізичну ліквідацію чотирьох шахт.

ДП «Донбасантрацит» за 9,92 млн грн. придбало гумові трубки та ланцюги у ТОВ «ДС-8».

ДП «Макіїввугілля» за 9,44 млн грн. придбало вироби з бетону і вогнегасники у ТОВ «Укрбетонбуд-2010», ПРАТ «Макіївський завод «Факел».

ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 6,39 млн грн. придбало з’єднання ніпель-муфта у ТОВ «Вуглетехнік», температурну зйомку породних відвалів у ПФ «Лімб» та роботи з ліквідації двох шахт.

ДП «Луганськвугілля» за 1,51 млн грн. придбало мастило, трансформатори і електроди у ТОВ ТД «Славойл», ПП «Портекс», ПП «Консент».

ДП «Селидіввугілля» за 1,20 млн грн. придбало вогнегасники та інертний пил у ВАТ «Макіївський завод «Факел», ТОВ «Союз промислових підприємств».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 0,83 млн грн. придбало устаткування у ПАТ «Науково-виробнича компанія», ТОВ «Омега-Авто».

Оперативний загін Державної воєнізованої гірничорятувальної служби за 0,63 млн грн. придбав повітряний компресор і запчастини до газоаналізаторів у ТОВ «АНЛІ», ТОВ «Янг-Сервіс».

1

Коментарі

15.09.11, 22:20