хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Обливаний понеділок!

  • 08.04.14, 11:30

Скоро свято Пасхи, а за ним і щорічна українська розвага- обливаний понеділок. Всі ми любимо і підтримуємо цю традицію, адже, злегка пообливатись в Шевченківському гаю, пограти у веселі ігри, з хорошим настроєм вернутись додому - що може бути кращою забавою?
Однак, не одноразово, з року в рік траплялися випадки, коли нахабна молодь бездумно переходила межі, обливаючи дуже жорстоко холодною водою, прямо з відер дівчат і жінок старших, туристів чи працівників, що виконували свої обов'язки в цей день і не мали можливості переодягнутися. Це не рівень нашої культурної нації! Це не показник міста Львова! Це потрібно припиняти і боротись з цим. Тому вважаю, що в цей день варто виділити окремі місця для розваг (такі як Шевченківський гай та інші парки, в принципі як завжди), заборонити використовувати відра для обливання (пляшок з дірками на кришечці повністю достатньо), а по всьому місту посилити патрулювання вулиць Самообороною і міліцією, яка буде стежити за дотриманням порядку, затримувати правопорушників і буде берегти святковий настрій всіх міщан і гостей. Молодь, давайте підтримувати і розвивати культуру в нашому місті- культурному серці України! Проведіть це свято традиційно й культурно!

1

Коментарі

19.04.14, 08:31

Тре обгородити такі зони з надписами "Зона обливаного понеділка", хто хоче - най собі заходить

    29.04.14, 10:17Відповідь на 1 від jktu__

    О, до речі, хороша ідея

      321.04.14, 17:34

      Христос воскрес! Нині на проповіді почув, що хлопці поливають дівчат, аби ті були плідними, подібно, як Бог нас поливає своїми ласками, аби ми приносили плоди в відведеному нам часі життя, також священик запропонував, як варіант, поливати Йорданською водою. Тоді процедура набуває християнського змісту

        421.04.14, 23:38Відповідь на 3 від jktu__

        Воістину Воскрес!
        Ну, якщо це так, то це не є зовсім зле Але, все повинно бути в міру!
        Тим хлопцям би не завадило почути ту проповідь...вони-паскудники, ТАК не поливали б..

        До речі, не знаю чи то Вас почули,Олег чи прочитали Ваші думки..та в нас, у Львові, таки зробили "Зону обливаного понеділка"

          521.04.14, 23:54Відповідь на 4 від Галя__

          та бачив по новинах, Ви в зону теж заходили?

            622.04.14, 10:30Відповідь на 5 від jktu__

            ні, не заходила....я не дуже добре плаваю