Профіль

SunnySide

SunnySide

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Як москаль заплакав за жидобандерівцем

  • 03.07.15, 12:00
Коли не стало найближчого друга

Ромале, можете розпрягать коні, ми вже приїхали.

  • 14.05.15, 19:41

"Сегодня они заблокировали мою электронную почту и сказали моей команде, что я не вернусь."

Ромале, можете розпрягать коні, ми вже приїхали.

Сашу Боровіка не вдалось занять якимсь безполєзним і нешкідливим для жирних і ненаситних блядей ділом, бо в нього є ясне бачення, шо відбувається в цьому борделі і як його переформатувать. Це в них називається "проїзошов конфлікт". Яценюк три місяці не підписував наказ про призначення Першим заступником міністра економіки і Саша працював на волонтерських засадах, покинувши уютну роботу за півмільйона доларів у Лондоні. А тепер його випихують за двері.

Бачте, в уряді є багато чесних і прекрасних людей, но їх легко нейтралізувать, занявши їх ентузіазм якойсь малоефективною і малокорисною роботою, а Саша відразу став братись за ефективне і складне, за саму структуру, шо почало нарушать унутрішній комфорт старих ненажерливих блядей. І бляді його випхали з Кабміну под предлогом, шо він неконструктиво працює. Бач, він не находе общого язика з блядями і дебілами.

По-моєму, Яценюк хоче у відставку. Якшо наказ не буде негайно підписано і Яценюк не вибачеться або не піде у відставку, це чьоткий сигнал, шо ми на цвинтарі. Тут більше нема чого чекать. За Сашою підуть інші ентузіасти, і через два тижні в уряді будуть самі зомбі, як і було. Тіки ці зомбі будуть ше голоднішими, чим за часів В.Ф.Я.
_______________________
UPD:
"Бляді-бляді-бляді - ти в кібітку не ході." Радником він у них був, поняли? Він у них ЗАБЕЗПЛАТНО радником працював. Людина полишила в Лондоні все шо мала, роботу за 500 000$, шоб, сука, буть у них радником 3 місяці? Це не піздєц лі? І тепер вони кажуть, шо Саша недочув, куда його взяли на роботу, а його взяли безплатним радником. А тепер вже порадились і можна їхать назад в Лондон, гагага, ну не бляді викручуються?

***
14.05.2015 | 17:39 | Прес-служба Мінекономрозвитку
Протягом майже трьох місяців Саша Боровик був радником, оскільки він мав досвід з певних питань, за які відповідає Міністерство. Він брав участь у засіданнях і деяких напрямках діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, але лише у якості радника. Таким чином, він не був остаточно призначений на посаду Першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України.

Пан Боровик повністю усвідомлював свій статус протягом усього періоду співпраці з Міністерством. Саша Боровик не обіймає і ніколи не обіймав офіційної посади в Міністерстві.

Оскільки Міністерство продовжує дуже важливу роботу з впровадження, заохочення та контролю за реформами, важливо, щоб усі ті, хто працює і всі ті, хто консультує Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, були спроможні працювати разом у конструктивній манері. Через це Міністерство вирішило розірвати всі зв'язки з паном Боровиком.

Ми бажаємо йому успіху у всіх його майбутніх починаннях.

(c)

"Да, я не люблю великие идеи. Я люблю маленького человека... "

  • 11.05.15, 22:21
і поважаю Чоловіків з великої букви. 
Чоловіків, які стануть стіною за чоловічі цінності. Може в Європі вони і перевелись, куди ми так прагнемо? Один знайомий чоловік одного разу зауважив, що завжди за жінок, навіть, якщо вони колишні. Мені бракує слів, щоб висловити справжнє обурення висловами і нападками наших сумновідомих політиків, чиновників.. ба .. навіть історик затесався. І всі кинулись злословити стосовно вконтактової сторінки одної юної особи, з повною головою каші. 
Невже відмінили елементарну презумцію невинності?
Хто в темі, мова йде про Віту Заверуху.
В ролі "чоловіка" знайомтесь - Вахтанг Кіпіані  https://www.facebook.com/vakhtang.kipiani/posts/10153249989372410?pnref=story

Велика вітчизняна війна - перелом

  • 06.05.15, 10:44
Переломний момент — період корінних змін у розвитку чого-небудь. 
ПЕРЕЛОМНИЙ (у фізиці). Який відхиляється, змінює напрямок при переході з одного середовища до іншого (про світлові, звукові хвилі або радіохвилі, промені)

Що треба зробити, щоб запустити переломний етап розвитку суспільства?

тут можна поспівати оду інтернету ;) ібо він приводить нас до канадського журналіста і поп-соціолога Малкольма Гладуэлла і його бестселера "Переломний момент".
Значить так - основні ідеї:
  • Інформація та типи поведінки поширюються подібно до вірусів [5].
  • Зміни відбуваються не поступово, а в якийсь переломний момент і можуть мати величезні наслідки.
  • Можна виділити три рушійних сили переломного моменту, що дозволяють зрозуміти природу епідемій: закон малих чисел, фактор прилипчивості і вплив обставин.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Об'єднувачі - люди з особливим даром встановлювати і підтримувати відносини з величезною кількістю самих різних людей.                                                                                      Знавці - люди, які не тільки збирають великі масиви інформації, а й активно і безкорисливо діляться нею з оточуючими. Крім володіння інформацією вони володіють і мистецтвом спілкування, достатнім для запуску процесу. Їх мотивація - просвіщати. Це «інформаційні брокери, які накопичують знання і торгують ними» .                                           Продавці - люди, які здатні переконати нас, якщо ми не віримо тому, що нам розповідають.                                                                                                                            Щоб запустити процес, потрібно знайти цих людей.                                                                                                                                        
  •     Чи готовий/а я переломатись? Та, Ні. Не знаю - не проходить.

100%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

австрійський суд

  • 05.05.15, 22:47
Тут в нас така історія зчинилась навколо сумнозвісного бізнес-men-a Д.Фірташа. Кажуть, що "Земельный суд Вены по уголовным делам отказал в запросе Минюста США об экстрадиции олигарха Дмитрия Фирташа." "Олигарх настаивает, что еще с 2012 года поддерживал Кличко, а также якобы сделал много для отстранения Януковича от власти.

По его словам, поддержка Кличко якобы не понравилось американцам и они начали его (Д.Ф.) политическое преследование.

На суде 30 апреля присутствовали Юлия Левочкина, Вадим Рабинович, Михаил Папиев, Юрий Бойко, показания по режиме видеоконференции дал Виталий Кличко." - гарна компанія..

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/04/30/7066518/?attempt=1

І що б це означало - хто знає?

Я вірю

  • 29.04.15, 12:17
Мова йде не про віру в Бога, хоч в Бога я теж вірю. І ще я вірю в себе і в те, що років за 20 наша країна точно буде процвітати. Хотілось би правда швидше. Але тут така проблема:

"Вчера обнаружил одну очень важную деталь. Когда общаешься в частном порядке с политиками, чиновниками и всеми кто должен проводить реформы, вдруг обнаруживаешь, они не верят. Не верят не в себя, что они смогут их провести, и не верят ни в своих коллег. 
В общем они делают дело, в которое не верят сами..."
Б.К. - ФБ



"Повністю усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити народові України, суворо дотримувати Конституції та законів України, сприяти втіленню їх у життя, зміцнювати їх авторитет, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, з гідністю нести високе звання державного службовця, сумлінно виконувати свої обов'язки" - хтось з чиновників знає напамять?

33%, 3 голоси

11%, 1 голос

0%, 0 голосів

33%, 3 голоси

22%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Чому так мало прямих мов?

  • 17.04.15, 19:41
Якщо тут десь журналісти будуть пробігати, хочу запитати:
А чого це ми розкручуємо якісь прямі мови сусідніх карликів? 

Хіба Білорусія нам не по сусідству? А Польща? Чехія?
Напевне було б цікаво і конструктивно послухати повні тексти промов лідерів таких країн як Австрія, Швейцарія, Індія, Ізраїль, Італія?

Може чого і розумного набрались би. Чи з мовами проблема?

Пожар!!!

  • 16.04.15, 16:44

"Пожары действуют в Забайкальском крае (93 на площади 104730 га), Республике Бурятия (17 на площади 2258,8 га), Республике Тыва (2 на площади 284,5 га), Иркутской области (2 на площади 19 га), Республике Хакасия (2 на площади 284,5 га).

Всего с начала пожароопасного сезона 2015 года в СФО было зарегистрировано 836 лесных пожаров на площади 209,8 тыс. га.

Локализовано 36 лесных пожаров на площади 7998,5 га, в Республиках Бурятия, Хакасия и Тыва, Забайкальском крае и Иркутской области.

Особый противопожарный режим введен на всей территории Иркутской области, Республики Алтай, Республики Тыва и Забайкальского края, в 18-ти районах Республики Бурятия, в 1-ом районе Красноярского края,

Режим ЧС действует на всей территории Забайкальского края и Республики Хакасия, в 19-ти районах Республики Бурятия, в 1-ом районе Красноярского края."

http://www.rosleshoz.gov.ru/dep/siberia/press/2286


Може пора спасати Сибір?

Комусь скучно?

  • 14.04.15, 13:22

Я прийду з війни і гляну в очі
Тому, хто каже, що жити не хоче.
Кому набридла робота, нудне телебачення,
Розповім трішки, що бачив я...

Кому надто зимно вночі, сильна спека днем,
Чекали задовго таксі, змокли під дощем,
Як ми боялись заснути, навіть на мить,
Від пострілів "градів", ще й гроза гримить.

Та ми звикли спати під шум мінометів,
Чергували, щоб інші "дрімнули"... не в наметі...
Ми спали, там, брате, у ямах холодних,
Де гріють лиш мрії і туга за домом.

Бувало, що пили воду з калюж,
Вечеря для десятка - один підсмажений вуж.
В нас не було простуд, а може й були.
Ніхто і ніколи про це не говорив.

Найстрашніше, до чого там звикаєш,
Це, що кожного дня когось втрачаєш..
І не знаєш... може завтра ТИ...
Але ми вже звикли... Змогли... Змогли...

Ми не герої, як ви говорите...
Тут люди дуріють, стають душевно - хворими...
Це все від війни... від великого горя,
Але більшість - сильна. Сильніша крові і болю...

Ми тут, бо ВИ там маєте жити у спокої,
Ми тут, бо так само хочемо миру...
І навіть, коли я лежу в окопі,
Ніколи не думаю про могилу...

Я мрію про дім, про роботу, сім'ю,
Як же хочу скинути з себе броню...
Допоможи, полюби життя,
Там де мир, там - щастя.

Не шукай собі зла.


Ці слова написав хлопчина, перебуваючи на війні

велика вітчизняна війна по-румунськи

  • 11.04.15, 21:47
"..У якості прикладу румунської війни з корупцією, автор пише апеляційний суд Румунії, який днями відправив за ґрати найбагатшу людину країни - Іоана Нікулае - після того, як слідство встановило, що у 2009 році той фінансував виборчу кампанію кандидата у президенти Мірчу Джоане, в обмін вимагаючи для своїх людей місця у міністерстві економіки.

..Більше тисячі подібних справ завершилися обвинувачувальними вироками, пише автор. Він зазначає, що Національному антикорупційному директорату довіряють 55% громадян, тобто більше ніж будь-якому політику, а кількість звернень громадян щодо корупції минулого року зросла на 78%.

Зробити це дуже просто - вистачить заповнити відповідну форму на сайті відомства. Румунія нині - це ідеальне місце, аби переконатися, що будь-який міф можна зруйнували, підсумовує автор, та робить висновки, чому подібної системи досі не створили в Україні."

http://www.bbc.co.uk/ukrainian/press_review/2015/04/150411_press_review_rl?ocid=socialflow_facebook


головне, щоб почало працювати