як ми пробили грёбані "суші-роли" вдома вчора))))))+рецепт
- 03.02.08, 13:00
діло було вечором...робити було нічого...
тутна очі попався цікавий журнальчик "Щось аля готовить вчимося"...і на першомуж розвороті рецепт (цитую) "СУШИ-РОЛИ)
ми люди прості..а давайте збацаємо..а ДАВАЙте..часу потрачено щось біля 30+15+20+15(туди-сюди)=120...голину і 20 хвилин всередньому)))
та ось і давай робити все по рецепту
1. 2чашеки рису промили, залили холодною водолю і залишили булькати на підвіконні 30 хвилин... покане стало такого біло біло біло го кольору....
2, потім цей же рис зафігачилили в каструльку, води на 1\3 більше ніж рису і прокип"ятили 15 хвилин...зняли з вогню і залиши простоятися 20 хвилин...
3, паралельно..поки мудохався рисяка беремо єдакі інградієнти для начинок...(яйко зварене, рибка бажано сьомга солена, огірок, крабові палочки, можно зелену цябулю...сало...ЖАРТУЮ ПРО ОСТАННІ)) нарізаємо іх соломкою..готуємо так сказати...
4, тепер робимо маринад...коли рис вістоявся і увібрав усю воду...в чашку змішуємо 2 столові ложки рисового уксусу (можно замінити на яблучний як у нас)..1 чайну ложку сахару і 1ну чайну солі...1 слолову ложку горячої води...
швидко перемішуємо і вливаємо в готовий рис...знову перемішуємо і починаємо найцікавіше...єнто самое згортання..
5, сукий лист НОРИ( єто та водорость несмачна) на цинковку.(єто та хрень з палачок шолі бамбукових) зверзу рисяку козмазуємо руками змоченими в воді в уксусі, трішки мажемо васабі...начинку з краю..зворачуємо ковбаскою...і зіжмакуємо рукачи, щоб плотніше було...
далі рулетик на досточку і нарізаємо..
приємного апетиту)))
наче все згадала
мейд бай Любава
Коментарі
Гість: alex2709
13.02.08, 13:08
Ролы вещь прикольная,сам ел и другим советую кто не против
Володюсик
23.02.08, 13:08
Готики малувато.
LOVIK
33.02.08, 13:10Відповідь на 1 від Гість: alex2709
а вдома робив??
LOVIK
43.02.08, 13:11Відповідь на 2 від Володюсик
аха)) чорною ніччю сидыли у білого унітазу...так вистачить))???
Гість: BexxxA
53.02.08, 13:12
Прям как в рестаране
Гість: Ассенизатор
63.02.08, 13:13
хоть раз сходи в суши-бар настоящий.
я б такое не жрал
LOVIK
73.02.08, 13:14Відповідь на 5 від Гість: BexxxA
єто ті про фото??? жалко не осталося того..что біло с кухней после "ресторану"
LOVIK
83.02.08, 13:15Відповідь на 6 від Гість: Ассенизатор
да ходили и не раз..а тут своё..домашнее..не с лягушек деланое))
Гість: alex2709
93.02.08, 13:19Відповідь на 3 від LOVIK
Пока не приходилось
LOVIK
103.02.08, 13:22Відповідь на 9 від Гість: alex2709
а зря..було смачно!!! чесно чесно)) не приукрашую))