хочу сюда!
 

Наталия

29 лет, козерог, познакомится с парнем в возрасте 25-38 лет

Некомерційні (особисті) облікові записи Google+ припинять роботу

РЯТУЙТЕ ХТО ЩО ТАМ МАЄ!

Некомерційні (особисті) облікові записи Google+ припинять роботу 2 квітня 2019 року
30 січня 2019 року

У грудні 2018 року ми оголосили, що припинимо роботу некомерційної версії Google+ у квітні 2019 року, оскільки цей сервіс непопулярний і нам важко підтримувати його в належному стані, який відповідав би очікуванням споживачів. Дякуємо, що користуєтеся Google+. Ми підкажемо вам, що робити далі, як завантажити ваші фотографії та інший контент і нічого не втратити.

2 квітня ваш обліковий запис Google+ і всі створені вами сторінки в цьому сервісі припинять роботу, а ми почнемо видаляти контент з особистих облікових записів Google+. Фотографії та відео з архіву альбомів і сторінок Google+ також буде видалено. Ви можете завантажити та зберегти свій контент, але це потрібно зробити до квітня. Зверніть увагу, що резервні копії фотографій і відео, збережені в Google Фото, видалятися не будуть.

Ми видалятимемо контент з особистих облікових записів Google+, сторінок Google+ і архіву альбомів протягом кількох місяців, тому деякий час він ще зберігатиметься. Наприклад, ви можете бачити частину вмісту в журналі активності, а користувачам G Suite відображатиметься деякий контент з особистих облікових записів Google+, доки не буде припинено роботу некомерційної версії сервісу.

Починаючи з 4 лютого, ви вже не зможете створювати профілі, сторінки, спільноти та події в Google+. Перегляньте відповіді на поширені запитання, щоб дізнатися більше про майбутні зміни.

Якщо ви власник або модератор спільноти Google+, то можете завантажити та зберегти її контент. З початку березня 2019 року можна буде завантажувати додаткові дані, зокрема текст, фотографії та зазначення автора для всіх публікацій у загальнодоступних спільнотах. Докладніше

Якщо для доступу до сайтів і додатків ви користуєтеся кнопкою входу з Google+, зверніть увагу, що протягом кількох наступних тижнів вона припинить працювати. У деяких ресурсах її замінить кнопка входу з Google. Тому Ви й надалі зможете використовувати для входу обліковий запис Google. Докладніше

Якщо за допомогою Google+ ви публікували коментарі на своїх або інших сайтах, то більше не зможете цього робити: до 4 лютого цю функцію буде вилучено із сервісу Blogger, а до 7 березня – з решти сайтів. Починаючи з 2 квітня 2019 року, ми видалятимемо всі ваші коментарі, додані за допомогою Google+ на будь-яких сайтах. Докладніше

Якщо ви клієнт G Suite, профіль Google+ відповідного облікового запису працюватиме й надалі. Докладну інформацію можна отримати в адміністратора G Suite. Також незабаром ми оновимо інтерфейс і додамо деякі функції. Докладніше

Якщо ви розробник і використовуєте Google+ API або функцію входу з Google+, натисніть тут, щоб дізнатися, що зміниться для вас.

Від усієї команди Google+ дякуємо вам за те, що залишалися з нами. Висловлюємо подяку талановитим художникам, усім, хто докладав зусиль для розвитку спільнот, надихав на гарні ідеї та зробив усе, щоб користувачі Google+ почувалися комфортно. Без вас нам не вдалося б досягти таких результатів. 

(С)

3

Комментарии

113.02.19, 23:05

Первого апреля, никому не веря, второго - никому не открывайте дверя!!