один раз я не смазала - бисквит вполне благополучно вывалился. но из смазанной он все ж чуть красивше выходит - поверхность коржа идеально ровненькая, ни крошки не теряет на прилипание
Під кекс можна не змазувати. Хіба що якщо форма зовсім нова, то перший раз рекомендують змазати
З важливих нюансів - силіконова форма гнучка тому витягаєте з духовки решітку, ставите на неї форму і тільки тоді кладете тісто. Виймаєте так само з решіткою і з форми витягаєте лише коли охолоне.
Коментарі
tanjuwa
16.12.11, 14:33
Якщо в тісті присутній жир то можна не змазувати
gav5713
26.12.11, 14:37Відповідь на 1 від tanjuwa
Спасибо! кекс печь я умею, но тут купил форму и стал в тупик. А запороть не охота. Жене нахвастался, что уже спек.
ёlkа
36.12.11, 14:40
один раз я не смазала - бисквит вполне благополучно вывалился. но из смазанной он все ж чуть красивше выходит - поверхность коржа идеально ровненькая, ни крошки не теряет на прилипание
Гість: Old Cat
46.12.11, 14:40
а они не вредные?
не сиськи, формы
xMbIPEHOK
56.12.11, 14:40Відповідь на 2 від gav5713
))сказали бы что уже и съели)вообще никаких хлопот бы небыло)
tanjuwa
66.12.11, 14:41Відповідь на 2 від gav5713
Під кекс можна не змазувати. Хіба що якщо форма зовсім нова, то перший раз рекомендують змазати
З важливих нюансів - силіконова форма гнучка тому витягаєте з духовки решітку, ставите на неї форму і тільки тоді кладете тісто. Виймаєте так само з решіткою і з форми витягаєте лише коли охолоне.
gav5713
76.12.11, 14:44Відповідь на 6 від tanjuwa
Большое, большое спасибо!
gav5713
86.12.11, 14:44Відповідь на 5 від xMbIPEHOK
Я не камикадзе.
tanjuwa
96.12.11, 14:45Відповідь на 4 від Гість: Old Cat
Ні. Силікон - абсолютно інертний матеріал, полімерні сполуки кремнію. Ні з чим не реагує і не розкладається при побутових температурах.
ёlkа
106.12.11, 14:46Відповідь на 4 від Гість: Old Cat
сиськи вреднее, их каждый день носят