хочу сюди!
 

Людмила

56 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 44-57 років

Про силиконовые формы...

  • 06.12.11, 14:27
Не про СИСЬКИ, а про те в которых пекут!

Надо ли их смазывать?

20%, 3 голоси

67%, 10 голосів

13%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Коментарі

16.12.11, 14:33

Якщо в тісті присутній жир то можна не змазувати

    26.12.11, 14:37Відповідь на 1 від tanjuwa

    Спасибо! кекс печь я умею, но тут купил форму и стал в тупик. А запороть не охота. Жене нахвастался, что уже спек.

      36.12.11, 14:40

      один раз я не смазала - бисквит вполне благополучно вывалился. но из смазанной он все ж чуть красивше выходит - поверхность коржа идеально ровненькая, ни крошки не теряет на прилипание

        Гість: Old Cat

        46.12.11, 14:40

        а они не вредные?
        не сиськи, формы

          56.12.11, 14:40Відповідь на 2 від gav5713

          ))сказали бы что уже и съели)вообще никаких хлопот бы небыло)

            66.12.11, 14:41Відповідь на 2 від gav5713

            Під кекс можна не змазувати. Хіба що якщо форма зовсім нова, то перший раз рекомендують змазати
            З важливих нюансів - силіконова форма гнучка тому витягаєте з духовки решітку, ставите на неї форму і тільки тоді кладете тісто. Виймаєте так само з решіткою і з форми витягаєте лише коли охолоне.

              76.12.11, 14:44Відповідь на 6 від tanjuwa

              Большое, большое спасибо!

                86.12.11, 14:44Відповідь на 5 від xMbIPEHOK

                ))сказали бы что уже и съели)вообще никаких хлопот бы небыло)Я не камикадзе.

                  96.12.11, 14:45Відповідь на 4 від Гість: Old Cat

                  Ні. Силікон - абсолютно інертний матеріал, полімерні сполуки кремнію. Ні з чим не реагує і не розкладається при побутових температурах.

                    106.12.11, 14:46Відповідь на 4 від Гість: Old Cat

                    а они не вредные?
                    не сиськи, формы
                    сиськи вреднее, их каждый день носят

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна