Профіль

Katrusia

Katrusia

Україна, Одеса

Рейтинг в розділі:

Всеукраїнська акція "Усміхнись,Україно!" 30 квітня!

30 квітня (у п’ятницю) о 13:00 на Майдані Незалежності у Києві, активна молодь збере однодумців у рамках всеукраїнської соціальної  акції. Організаторами є ініціативна група  «Усміхнись, Україно!» та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Покоління Сильних». Такий захід відбудеться одночасно на центральних площах 16-ти обласних центрів України, серед яких: Львів, Одеса, Дніпропетровськ, Тернопіль, Донецьк…

Всеукраїнська акція "Усміхнись,Україно!" 30 квітня!
 До акції запрошуються Всі, кому близькі по духу радісний настрій, позитив і усмішка! Усі, кому не байдужий стан українського суспільства і ті, хто хоче в цьому житті щось змінити… Умови участі дуже прості: наявність гарного настрою та бажання зробити Україну більш позитивною! Метою акції є об’єднання України на фоні усмішки, позитиву і толерантності. Організатори хочуть довести, що не зважаючи на несприятливе економічне становище, політичні баталії і соціальні перипетії – хороший настрій об’єднує Україну!

«Захід проводиться  вдруге: минулого року нам вдалось зібрати на центральній площі Києва близько 100 небайдужих студентів з різних університетів міста, також до акції долучились журналісти та просто охочі поділитися позитивними флюїдами. Цього року ми плануємо зібрати ще більше людей на центральній площі Києва та ще у 16-ти містах України. Цей проект має на меті об’єднати Україну на фоні  живої  усмішки, пропагувати культуру «веселого настрою» та толерантності в межах українського суспільства», - зауважує координатор проекту Олексій Малицький.

Студентська ініціатива “Усміхнись, Україно!” була створена минулого року. Її організатори  – ініціативна група студентів, які ставлять перед собою амбітну мету:  пропагувати  культуру посмішки і толерантності в межах українського суспільства. Команда проекту доводить, що за допомогою гарного настрою, та незначних зусиль ми можемо отримувати задоволення навіть від таких буденних речей, як проїзд в громадському транспорті!

Всеукраїнська акція "Усміхнись,Україно!" 30 квітня!

 

 

«Проект студентської ініціативи «Усміхнись, Україно!», який підтримує «Покоління Сильних» є своєрідним стартом діяльності нашої організації. З першого дня нашого існування ми позиціонуємо себе як щасливе та сильне покоління і хочемо поєднати наші перші кроки з позитивом! Неодмінним показником щасливої нації є наявність посмішок на обличчях громадян, то чому б не додати сонячного настрою українцям?», -коментує голова ВМГО «Покоління Сильних» Олег Катерняк.

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Покоління Сильних»започаткована у березні 2010 року і являє собою докорінно новий форматоб’єднання молоді в Україні. Засновники прагнуть, щоб молодь почули, побачили, впізнали, і  Україна могла пишатися своїм новим поколінням сильних, грамотних, розумних людей!

 Посміхаймосябо ми того варті!

 


 


 

________________________

2009 рік
2009 рік
______________________________________________________

Що ти ОТРИМАЄШ від Акції:
+ Величезну кліькість позитиву
+ можливість потрапити на ТВ і в пост релізи
+ фотки & відео частинкою яких ти будеш
+ можливість долучитись до чогось великого, позитивного, неординарного;)

Підчас заходу ми по черзі утворимо 3 величезних фігури:
1 - смайлик
2 - контур карти України зі смайликом всередині 
3 - слово УКРАЇНА
============================================================
Олексій Малицький
Тел. 063-163-35-66
[email protected]
«Усміхнись, Україно!»

 

 

Катерина Микитюк 

[email protected]

 

ВМГО «Покоління Сильних»

 

 

Хочеш долучитись до акції у своєму місті?

Кіровоград_________ Євген Костюк - 099 2380942
Харків______________ Дмитренко Олександра - 063 177 25 90
Полтава ____________ Тарасов Дмитро - 0503462373
Дніпропетровськ ___ Олена Щолокова -0633463966
Хмельницький ______ Подворна Тетяна - 0985496894 
Запоріжжя ________ Гамов Антон - 0504860603
Чернігів ____________Пиун Анатолій - 0951686963
Тернопiль __________ Андрiй Смоляров - 0672083525
Одеса______________Іра Кріпак -0937357329
Донецьк____________Кирило Шолохов -0953038003
Львів_______________Оля Ревок -0937290377